sofer cu plata in acord
sofer cu plata in acord
Stiti ceva despre faptul ca un sofer nu poate fi platit in acord?
Cica ar interzice autoritatea rutiera, ca ar fi caz de retragere a licentei de transport;
asa este ?
Cica ar interzice autoritatea rutiera, ca ar fi caz de retragere a licentei de transport;
asa este ?
noi avem o persoana responsabila de latura de transport a companiei;
si acea persoana tipa ca in gura de sarpe ca sa nu platim soferii in acord, cica sa le dam prime sau mai stiu eu ce minuni, pentru ca legislatia
nu permite;
eu nu am gasit nimic in legislatie de acest gen si nici nu vad de ce ar trebui sa ajung la tot felul de tertipuri, drept pentru care ma stresez si va stresez
multumesc frumos, tuturor!
si acea persoana tipa ca in gura de sarpe ca sa nu platim soferii in acord, cica sa le dam prime sau mai stiu eu ce minuni, pentru ca legislatia

eu nu am gasit nimic in legislatie de acest gen si nici nu vad de ce ar trebui sa ajung la tot felul de tertipuri, drept pentru care ma stresez si va stresez

multumesc frumos, tuturor!

legislatia speciala in domeniul transporturilor nu interzice plata in acord; persoana responsabila de care vorbesti ar trebui sa indice si actul normativ care nu permite plata in acord; in ceea ce priveste licenta de transport, nu poate fi retrasa decat in cazurile expres prevazute de Ordinul 1842/2001.