Spre exemplu, daca cineva mi-a aflat parola de e-mail si-mi citeste zilnic mesajele primite....se incadreaza in art.195 ???

sincer ma indoiesc de asa ceva, ar insemna ca programe de gen firewall sau name resolution sa fie ilegale ceea ce e absurd. Orice aplicatie networked implica stocarea, printre altele si a adresei ip si a altor date asociate. Mai mult, in atributiile celui mai filfan administrator de retea intra si supravegherea integritatii retelei, ceea ce inseamna o monitorizare activa si agresiva a intregului trafic, deci inclusiv web, messaging si ce-i mai trece secretarei prin cap sa faca :). Daca aplici orbeste codul penal ar trebui sa-l termini pe saracul om.inconnu wrote:Si imi face placere sa lamuresc si chestiunea cu IP-urile
In unele state prelevarea si stocarea IP-ului e ilegala de catre persoane particulare. Deci, te duci si depui plangere impotriva unei persoane necunoscute si politia vine si citeste IP-ul ca sa identifice persoana. Daca il citesti tu, se cheama ca ai calcat legea cu privire la protectia datelor personale, intrucat se considera ca IP ca si adresa, nume, telefon etc. constituie date personale .
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests