am o sentinta civila definitiva si irevocabila care obliga societatea la plata angajatului a unei despagubiri constand in drepturile salariale de care ar fi beneficiat in perioada respectiva.
intrebare: in mod normal societatea acorda tichete de masa :1bon /zi lucratoare. sunt obligata sa-i platesc si contravaloarea acestora? sau se intelege doar salariul net aferent perioadei? mentionez ca in contractul individual de munca sunt trecute si tichete de masa la alte drepturi banesti.
interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila
Eu zic ca drepturile salariale se refera la ceea ce defineste CM la art.155 "Salariul cuprinde salariul de baza, indemnizatiile,sporurile, precum si alte adaosuri."
Tichetele de masa se incadreaza in categoria altor venituri obtinute de salariat(cu o reglementare speciala) si se acorda numai pt.zilele efectiv lucrate (nu si pt.zilele de concediu, in perioada suspendarii CIM,etc).
Eu zic ca, in cazul tau, cine avea interesul, putea solicita lamurirea cu privire la intelesul si intinderea dispozitivului sentintei potrivit art.281^1 C.pr.civ
Tichetele de masa se incadreaza in categoria altor venituri obtinute de salariat(cu o reglementare speciala) si se acorda numai pt.zilele efectiv lucrate (nu si pt.zilele de concediu, in perioada suspendarii CIM,etc).
Eu zic ca, in cazul tau, cine avea interesul, putea solicita lamurirea cu privire la intelesul si intinderea dispozitivului sentintei potrivit art.281^1 C.pr.civ