conform clauzelor contractuale, distribuitorul se obliga sa plateasca prima transa de marfa cumparata, in termen de x zile;
trec multe zile peste x, iar distribuitorul nu plateste;
la conciliere imi ridica o problema pe care eu initial nu am luat-o in serios, dar vad ca insista

printre obligatiile distribuitorului, se afla si una care suna dupa cum urmeaza: sa asigure in teritoriu, pe cheltuiala furnizorului, reclama/ publicitatea produselor cumparate de la acesta.
acum, la mult timp dupa expirarea termenului de plata, in cadrul concilierii initiata de mine, vine si imi spune ca doreste un nou termen de plata, dar ca isi va indeplini obligatia de plata in cadrul noului termen, evident, numai odata cu indeplinirea si obligatiei de publicitate pe cheltuiala mea; ma instiinteaza asadar ca va efectua publicitate, asa cum s-a obligat dar ca eu trebuie sa-i platesc cheltuiala cu publicitatea, cheltuiala care se ridica la................. de trei ori pretul contractului.
eu sunt inca blocata:(
cum sa-i spun ca este dobitoc si ca eu nu m-am angajat sa-i platesc publicitate intr-o suma tripla fata de ceea ce ar fi trebui sa-mi plateasca el?
imi dau seama ca suna stupid, dar efectiv nu-mi gasesc temeiul pentru a-i spune asta!
ma ajuta cineva? :(
practic el vine acum ca o floare si imi zice ca nu conteaza ca a intarziat cu mult peste termenul asumat, si ca va executa contractul, dar numai daca eu ii suport publicitatea in cuantum aprox. triplu peste pretul pe care trebuie sa mi-l plateasca pentru prima transa!