Din cate cunosc, aceste acte de cesiune ar trebui autentificate la notariat. Nu este asa?
Stiu ca normele generale din civil nu prevad o asemenea obligatie, dar ma intreb daca in comercial nu este o prevedere speciala.
Fals in acte
Va jucati cu focul?.........(denunt...instigator.......)ELIS wrote:Nu faci denunt anonim dar nu indici persoana si spui ca ti-a falsificat cineva semnatura. In acest caz, chiar daca se dovedeste ca nu ti-a falsificat nimeni semnatura, fapta tot nu constituie infractiunea de denuntare calomniosa (ca doar despre aceasta infractiune discutam, nu ?)mihai_ielciu wrote:de obicei asa iese ca doar nu poti sa faci denunt anonimNorocel wrote:O fi trebuind o sesizare dar nu-i neparat sa o faci intr-o forma care sa poata constitui infractiunea de denuntare calomnioasa.![]()
. Iar daca la expertiza se determina ca nu e fals ....
in fine important e ca te supui unui risc
Pana la urma care este adevarul?
Vrei sa-l sicanezi?
Pana la denunt calomnios sau nu, de intelegerea intre parti ce ziceti.
Poate intelege omul si da banul daca se simte cu musca pe caciula.
Re: Fals in acte
Am si eu o intrebare a fost pacalita mama mea de cei de la orange cu un abonament si as dori sa il anulez. Problema mea e ca contractul a fost facut de un reprezentat si pe contract este numele altui reprezentant care este in prenatal..deci este fals in acte a semnat in locul altuia..cumnpot sa procedez?
Re: Fals in acte
Ce trebuie sa fac pt a demonstra
Ca sa facut un fals in acteTata meu a fost dat
In judecata pt un pamant
Pe harta era trecut el cu 3h si bunica mama lui cu un 1h
Dara cei din primarie au falsificat harta
Camd a fost ceruta de judecatoria orasului
FILIASI.JUD DOLJI
Cu respect
Ca sa facut un fals in acteTata meu a fost dat
In judecata pt un pamant
Pe harta era trecut el cu 3h si bunica mama lui cu un 1h