buna ziua am si eu o problema foarte mare. am cumparat un apart. in 2009 si de atunci mam judecat cu vanzatoarea pe motiv ca vrea sami anuleze contractul de vc. in 2009 am contactat o agentie imobiliara am vizionat apart. si am fost cu proprietara si cu acea agentie imobiliara la notariat sa face ante contract de vc. vanzatoarea avea un'''' contract de intremediere in exclusivitate cu acea agentie imobiliara ptr.vanzarea apart.semnat de ea'''''' am facut antecontractul iam dat suma de 1000 ptr.asi plati intretinerea si restul datoriilor la bloc .la 3 zile am incheiat contractul de vc.in forma autentica . la notariat vanzatoarea sa prezentat cu cert.de la I.M.L. precum cai sanatoasa cu cert.fiscal extras carte funciara ,chitantele de intrtinere ACHITATE la zi lumin, cablu,etc. i sa adus la cunostinta de notar ca ea vrea sa incheie un contract de vc,si daca este sigura ca vrea acest lucru si a fost de acord ..... LA CEREREA EI I SA CITIT CONTRACTUL FIIND INTREBATA DACA ESTE BINE....

.iam dat suma de 40.000 euro vanzatoarei in fata notarului sermnat contractul nu a vrut banii prin banca ia vrut cash. a plecat la o luna nea dat in judecata ca cere anularea actului pe motiv ca ea a vrut de fapt sasi inchirieze apart. nu sal vanda si ca a fost inselata de catre chiriasa ei ca a zis ca inchiriaza apatr.si de fapt la vandut '''dar nui adevarat a stiut ca vinde si ca incheie contract de vc.

si inainte antecontract de vc. '''' am fost chemati ca''' martorii''' in acel dosar penal la fond si dupa aceia mi sa dispus anularea contractului de vc. pe motiv ca'''vanzatoarea nar fi vrut sasi instraineze apart.ci sal inchirieze '''2 LA momentul incheieri contractului de vc. nu neam interesat la adimistrator ce datorii are la intretinere. am avut apelul,recursul,rejudecarea ci mia fost respinse toate,acum am definitiva ca sai restitui imobilul inapoi vanzatoarei .LA FOND vanzatoarea a recunoscut ca sia luat banii de la noi si notarul a sfatuito sa sii puna la banca iar ia nu a vrut .am depus si declaratia agentului imobiliar precum ca vanzatoarea a vandut casa si nu a fost nidecum vb. de inchiriere si numai de vanzarea apart. cum rezulta si din contractul incheiat intre agent. si la recurs avocatul''' vanzatorei care a pledat ca parte vatamata la fond ''' a spus avocatul acesteia in instanta de rscurs caci clienta lui nu a apelat la nici o agentie imob.ptr asi pune in vanzare apart. iar noi iam aratat contrariul dandui contractul de intermediere incheiat intre vanzatoare si agentia imob. si la politie la sectia 16 tot la fel a declarat si vanzatoarea. dar contractul semnat de ea la agentia imob. o contrazice . SPUNETIMI DACA ESTE NORMAL PTR.CE MIA ANULAT ACTUL