Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate
Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate
Buna.Am cumparat un autoturism care avea numerele provizori expirate si in ziua urmatoare ma deplasam de la Reghin spre Tg Mures pt nr rosii si RAR si am fost oprit la un control in trafic.Deci numerele fiind expirate mau condus la sectie unde am dar declaratie si miau spus ca imi fac dosar,eu alte antecedente nu am avut.Intrebarea mea este daca este bine si pot face ceva pentru grabirea formalitatilor si sentintei?
Re: Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate
ÎNTREBAREA TA ESTE DACĂ ESTE BINE?
TU CE FEL DE GÂNDIRE AI FRATE?
NU E BĂ BINE. O SĂ IEI O AMENDĂ ADMINISTRATIVĂ. ŞI NU POŢI FACE TU NIMIC SĂ GRĂBEŞTI CEVA. CĂ NU EŞTI ÎN MĂSURĂ. TU CREZI CĂ E AŞA DUPĂ PUŞCA FIECĂRUIA?
TU CE FEL DE GÂNDIRE AI FRATE?
NU E BĂ BINE. O SĂ IEI O AMENDĂ ADMINISTRATIVĂ. ŞI NU POŢI FACE TU NIMIC SĂ GRĂBEŞTI CEVA. CĂ NU EŞTI ÎN MĂSURĂ. TU CREZI CĂ E AŞA DUPĂ PUŞCA FIECĂRUIA?
Merci pt raspuns dar nu e ce intrebam eu...........apropo,tu nu gresesti niciodata?
Buna.Am cumparat un autoturism care avea numerele provizori expirate si in ziua urmatoare ma deplasam de la Reghin spre Tg Mures pt nr rosii si RAR si am fost oprit la un control in trafic.Deci numerele fiind expirate m-au condus la sectie unde am dar declaratie si mi-au spus ca imi fac dosar,eu alte antecedente nu am avut.Intrebarea mea este daca pot face ceva care sa ma ajute sa scap mai usor si care sunt formalitatiile si sentinta?
Reformulat.
Reformulat.
GREŞESC MEREU. ŢI E MAI BINE CÂND ŞTII CĂ ŢI RĂSPUNDE UNU CARE GREŞEŞTE?
DOSARUL ARE MERSUL LUI. ÎN MAXIM 6 LUNI O SĂ AI O SOLUŢIE DIN PARTEA PARCHETULUI. TEORETIC. NU CRED CĂ VEI FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ. O SĂ AI O AMENDA ADMINISTRATIVĂ.
DOSARUL ARE MERSUL LUI. ÎN MAXIM 6 LUNI O SĂ AI O SOLUŢIE DIN PARTEA PARCHETULUI. TEORETIC. NU CRED CĂ VEI FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ. O SĂ AI O AMENDA ADMINISTRATIVĂ.