Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cryss09

Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate

Post by cryss09 » 31 Jul 2011, 17:12

Buna.Am cumparat un autoturism care avea numerele provizori expirate si in ziua urmatoare ma deplasam de la Reghin spre Tg Mures pt nr rosii si RAR si am fost oprit la un control in trafic.Deci numerele fiind expirate mau condus la sectie unde am dar declaratie si miau spus ca imi fac dosar,eu alte antecedente nu am avut.Intrebarea mea este daca este bine si pot face ceva pentru grabirea formalitatilor si sentintei?

ignite

Re: Dosar Penal pentru nr provizorii de Ungaria expirate

Post by ignite » 11 Aug 2011, 15:25

ÎNTREBAREA TA ESTE DACĂ ESTE BINE?

TU CE FEL DE GÂNDIRE AI FRATE?

NU E BĂ BINE. O SĂ IEI O AMENDĂ ADMINISTRATIVĂ. ŞI NU POŢI FACE TU NIMIC SĂ GRĂBEŞTI CEVA. CĂ NU EŞTI ÎN MĂSURĂ. TU CREZI CĂ E AŞA DUPĂ PUŞCA FIECĂRUIA?

cryss09

Post by cryss09 » 08 Sep 2011, 18:55

Merci pt raspuns dar nu e ce intrebam eu...........apropo,tu nu gresesti niciodata?

cryss09

Post by cryss09 » 08 Sep 2011, 19:03

Buna.Am cumparat un autoturism care avea numerele provizori expirate si in ziua urmatoare ma deplasam de la Reghin spre Tg Mures pt nr rosii si RAR si am fost oprit la un control in trafic.Deci numerele fiind expirate m-au condus la sectie unde am dar declaratie si mi-au spus ca imi fac dosar,eu alte antecedente nu am avut.Intrebarea mea este daca pot face ceva care sa ma ajute sa scap mai usor si care sunt formalitatiile si sentinta?

Reformulat.

ignite

Post by ignite » 20 Sep 2011, 16:14

GREŞESC MEREU. ŢI E MAI BINE CÂND ŞTII CĂ ŢI RĂSPUNDE UNU CARE GREŞEŞTE?

DOSARUL ARE MERSUL LUI. ÎN MAXIM 6 LUNI O SĂ AI O SOLUŢIE DIN PARTEA PARCHETULUI. TEORETIC. NU CRED CĂ VEI FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ. O SĂ AI O AMENDA ADMINISTRATIVĂ.

Post Reply