marturie mincinoasa

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
ionstefanalex

marturie mincinoasa

Post by ionstefanalex » 31 Mar 2011, 00:32

am depus o marturie in fata instantei , respectiv tribunalul iasi, si marturia mea din moment ce prietenului i s-a dat solutia asta dintre parantezele de mai sus , a fost considerata mincinoasa ?
acum neaparat ma cerceteaza si pe mine pentru marturie mincinoasa ?
va rog mult , ajutati-ma cu un raspuns . multumesc anticipat . ( si daca raspunsul nu e de bine pentru mine , ce pot sa mai fac in faza asta a cauzei ? ) mutumesc inca o data !

Baltazar

Re: va rog daca puteti sa ma ajutati

Post by Baltazar » 31 Mar 2011, 21:13

ionstefanalex wrote:
acum neaparat ma cerceteaza si pe mine pentru marturie mincinoasa ?
Nuuuuuuuu, pentru ca tu esti un baiat onest. Pentru marturie mincinoasa se cerceteaza numai mincinosii. Care mai sunt si plangaciosi pe deasupra.

darkblack

Post by darkblack » 02 Apr 2011, 09:27

Pai depinde ce ai spus. Daca ai spus adevarul, poti sta linistit. Daca ai relatat ca inculpatul condamnat era cu tine pe Coasta de Azur in timp ce infractiunea a fost savarsita (presupun ca in fapt se afla la volanul unei masini oprite de un echipaj de politie) atunci ar trebui sa-ti faci probleme.
Chiar nu-ti trebuie cunostinte juridice sa-ti dai seama ce insemna "marturie mincinoasa" si daca inculpatul a fost condamnat nu inseamna automat ca toti martorii au mintit.

serafim

Post by serafim » 02 Apr 2011, 16:56

ti-a contestat cineva marturia ?
s-a solicitat consemnarea ca marturia ta este mincinoasa ?
..... :scrie:

atunci stai linistit ...sau te pomenesti ca ai si mintit ????

ionstefanalex

Post by ionstefanalex » 04 Apr 2011, 01:05

serafim wrote:ti-a contestat cineva marturia ?

de contestat , a "contestat" procuroarea care se afla de fata , nush in ce calitate , si anume a propus judecatoarei sesizarea pentru fapta de marturie mincinoasa si instigare la marturie mincinoasa ,cat despre consemnare , nu cred ca s-a consemnat undeva ceva de genu . de mintit nu am minti .

masina era oprita cand i-au luat permisu prietenului meu , am "zis" ca eu am condus pana la locul cu pricina , si ca akolo l-am rugat pe el sa regleze farurile , k doar era masina lui , si ei s-a urcat la volan ca sa vada cum sa le regleze , atata tot .

serafim

Post by serafim » 04 Apr 2011, 01:21

inseamna ca procurorul a declarat in fals marturia ta...probabil
de consemnat se consemneaza de grefier tot ce zice judele si procurorul

ca sa fi linistit mergi la instanta cu prietenul si cereti sa vedeti dosarul, vezi in ce zi ai depus martueie si scrii tot ce scrie in Inceheirea de sedinta din data aia, daca acolo nu scrie nimic ca dispune ceva si in legatura cu tine cu privire la marturia ta.....mai bine ne spui tot ce scrie acolo :wink:

Baltazar

Post by Baltazar » 04 Apr 2011, 10:10

ionstefanalex wrote:
serafim wrote:ti-a contestat cineva marturia ?

masina era oprita cand i-au luat permisu prietenului meu , am "zis" ca eu am condus pana la locul cu pricina , si ca akolo l-am rugat pe el sa regleze farurile , k doar era masina lui , si ei s-a urcat la volan ca sa vada cum sa le regleze , atata tot .
Hahaha!!! :dans:

Genial!!!

Am "zis"!!!

serafim

Post by serafim » 04 Apr 2011, 11:44

:crizaderas: paaaaai daca "a zis" ....a zis !!!

gavril

Post by gavril » 08 Apr 2011, 05:58

te duci si recunosti fapta si iti iei cu suspendare.

data viitoare nu mai lua de fraier pe procuror.

vulpacris

Post by vulpacris » 08 Apr 2011, 11:43

Pai nici nu l-a luat de fraier, din moment ce scrie
de contestat , a "contestat" procuroarea care se afla de fata , nush in ce calitate
nici macar nu l-a luat in seama, ca procurorul nu avea nici o "calitate" in procesul penal, doar s-a bagat si el in seama ca sa se dea important. :crizaderas:

:cafea:

serafim

Post by serafim » 08 Apr 2011, 17:21

heeeei lasati-l e deja destul de suparat
Vulpacris, Gavril...mai bine :bere: , ce ziceti ne intalnim ?

Gavril nu te-am mai vazut de muuult !
:bere: :dans: :sampanie: :vin: :cafea: :cake:

Servo-Frana

Re: marturie mincinoasa

Post by Servo-Frana » 18 Apr 2011, 23:46

deci, triaba sta cam asa ... capul face, capul trage :wall:
alta data sa nu mai dai declaratii mincinoase :-? , ca altfel te leaga procurorii pe loc :shock:
pune mana si :ziar: codurile, care te pot baga la racoare, ca vine vara si esti in zeghe :scuze:
procuroarea, logic ca avea treaba in acest caz, ptr. ca este un caz penal.
sau voi vreti sa participe Oana Zacvoranu sau Monica Columbeanu la procese, in loc de o procuroare autentica ? :lol:
recunosti marturia mincinoasa si primesti jumate de pedeapsa, aia putand insemna vreo 3-4 ani.

ignite

Re: marturie mincinoasa

Post by ignite » 09 Jul 2011, 23:45

SUNT DE acord că nu trebuie să mănânci pleavă, mai ales în faţa instanţei de judecată când eşti ascultat ca martor.

pe rând...

nu ştii în ce calitate era procurorul şi în ce calitate a spus ce a spus?

nu-ţi răspund la asta. eşti prea prost ca să înţelegi din moment ce ai emis acest gând care pe lângă faptul că trădează prostie, arată şi altceva...profilul tău de gunoi. a se înţelege că vorbesc având în vedere ce ai scris. poate că tu eşti o persoană ok. ce fac...e ca un joc.

că trebuie să spui adevărul, a spus cineva.
ŞI ASTA E GREŞIT. MĂRTURIE MINCINOASĂ NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU POŢI SĂ MINŢI. SAU CĂ NU SPUI ADEVĂRUL...ÎN NICI UN CAZ. NICI ZEII NU ŞTIU PE CE PLANETĂ SUNT, DAR ĂSTA...

FĂRĂ MARTORI MINCINOŞI...NU AR EXISTA PROCESE.

ZICEA CINEVA CĂ TREBUIE SĂ ŞTII CE ÎNSEAMNĂ INFRACŢIUNEA DE... MĂRTURIE MINCINOASĂ...ASTA AŞA E.

în rest...mi place ce l aţi piz d uit pe ăsta!

Post Reply