marturie mincinoasa
marturie mincinoasa
am depus o marturie in fata instantei , respectiv tribunalul iasi, si marturia mea din moment ce prietenului i s-a dat solutia asta dintre parantezele de mai sus , a fost considerata mincinoasa ?
acum neaparat ma cerceteaza si pe mine pentru marturie mincinoasa ?
va rog mult , ajutati-ma cu un raspuns . multumesc anticipat . ( si daca raspunsul nu e de bine pentru mine , ce pot sa mai fac in faza asta a cauzei ? ) mutumesc inca o data !
va rog mult , ajutati-ma cu un raspuns . multumesc anticipat . ( si daca raspunsul nu e de bine pentru mine , ce pot sa mai fac in faza asta a cauzei ? ) mutumesc inca o data !
Re: va rog daca puteti sa ma ajutati
Nuuuuuuuu, pentru ca tu esti un baiat onest. Pentru marturie mincinoasa se cerceteaza numai mincinosii. Care mai sunt si plangaciosi pe deasupra.ionstefanalex wrote:
Pai depinde ce ai spus. Daca ai spus adevarul, poti sta linistit. Daca ai relatat ca inculpatul condamnat era cu tine pe Coasta de Azur in timp ce infractiunea a fost savarsita (presupun ca in fapt se afla la volanul unei masini oprite de un echipaj de politie) atunci ar trebui sa-ti faci probleme.
Chiar nu-ti trebuie cunostinte juridice sa-ti dai seama ce insemna "marturie mincinoasa" si daca inculpatul a fost condamnat nu inseamna automat ca toti martorii au mintit.
Chiar nu-ti trebuie cunostinte juridice sa-ti dai seama ce insemna "marturie mincinoasa" si daca inculpatul a fost condamnat nu inseamna automat ca toti martorii au mintit.
ti-a contestat cineva marturia ?
s-a solicitat consemnarea ca marturia ta este mincinoasa ?
.....
atunci stai linistit ...sau te pomenesti ca ai si mintit ????
.....

serafim wrote:ti-a contestat cineva marturia ?
.....![]()
de contestat , a "contestat" procuroarea care se afla de fata , nush in ce calitate , si anume a propus judecatoarei sesizarea pentru fapta de marturie mincinoasa si instigare la marturie mincinoasa ,cat despre consemnare , nu cred ca s-a consemnat undeva ceva de genu . de mintit nu am minti .
masina era oprita cand i-au luat permisu prietenului meu , am "zis" ca eu am condus pana la locul cu pricina , si ca akolo l-am rugat pe el sa regleze farurile , k doar era masina lui , si ei s-a urcat la volan ca sa vada cum sa le regleze , atata tot .
inseamna ca procurorul a declarat in fals marturia ta...probabil
de consemnat se consemneaza de grefier tot ce zice judele si procurorul
ca sa fi linistit mergi la instanta cu prietenul si cereti sa vedeti dosarul, vezi in ce zi ai depus martueie si scrii tot ce scrie in Inceheirea de sedinta din data aia, daca acolo nu scrie nimic ca dispune ceva si in legatura cu tine cu privire la marturia ta.....mai bine ne spui tot ce scrie acolo
de consemnat se consemneaza de grefier tot ce zice judele si procurorul
ca sa fi linistit mergi la instanta cu prietenul si cereti sa vedeti dosarul, vezi in ce zi ai depus martueie si scrii tot ce scrie in Inceheirea de sedinta din data aia, daca acolo nu scrie nimic ca dispune ceva si in legatura cu tine cu privire la marturia ta.....mai bine ne spui tot ce scrie acolo

Hahaha!!!ionstefanalex wrote:serafim wrote:ti-a contestat cineva marturia ?
.....![]()
masina era oprita cand i-au luat permisu prietenului meu , am "zis" ca eu am condus pana la locul cu pricina , si ca akolo l-am rugat pe el sa regleze farurile , k doar era masina lui , si ei s-a urcat la volan ca sa vada cum sa le regleze , atata tot .

Genial!!!
Am "zis"!!!
te duci si recunosti fapta si iti iei cu suspendare.
data viitoare nu mai lua de fraier pe procuror.
data viitoare nu mai lua de fraier pe procuror.
Pai nici nu l-a luat de fraier, din moment ce scrie

nici macar nu l-a luat in seama, ca procurorul nu avea nici o "calitate" in procesul penal, doar s-a bagat si el in seama ca sa se dea important.de contestat , a "contestat" procuroarea care se afla de fata , nush in ce calitate

heeeei lasati-l e deja destul de suparat
Vulpacris, Gavril...mai bine
, ce ziceti ne intalnim ?
Gavril nu te-am mai vazut de muuult !

Vulpacris, Gavril...mai bine

Gavril nu te-am mai vazut de muuult !

Re: marturie mincinoasa
deci, triaba sta cam asa ... capul face, capul trage
alta data sa nu mai dai declaratii mincinoase
, ca altfel te leaga procurorii pe loc
pune mana si
codurile, care te pot baga la racoare, ca vine vara si esti in zeghe
procuroarea, logic ca avea treaba in acest caz, ptr. ca este un caz penal.
sau voi vreti sa participe Oana Zacvoranu sau Monica Columbeanu la procese, in loc de o procuroare autentica ?
recunosti marturia mincinoasa si primesti jumate de pedeapsa, aia putand insemna vreo 3-4 ani.

alta data sa nu mai dai declaratii mincinoase

pune mana si

procuroarea, logic ca avea treaba in acest caz, ptr. ca este un caz penal.
sau voi vreti sa participe Oana Zacvoranu sau Monica Columbeanu la procese, in loc de o procuroare autentica ?

recunosti marturia mincinoasa si primesti jumate de pedeapsa, aia putand insemna vreo 3-4 ani.
Re: marturie mincinoasa
SUNT DE acord că nu trebuie să mănânci pleavă, mai ales în faţa instanţei de judecată când eşti ascultat ca martor.
pe rând...
nu ştii în ce calitate era procurorul şi în ce calitate a spus ce a spus?
nu-ţi răspund la asta. eşti prea prost ca să înţelegi din moment ce ai emis acest gând care pe lângă faptul că trădează prostie, arată şi altceva...profilul tău de gunoi. a se înţelege că vorbesc având în vedere ce ai scris. poate că tu eşti o persoană ok. ce fac...e ca un joc.
că trebuie să spui adevărul, a spus cineva.
ŞI ASTA E GREŞIT. MĂRTURIE MINCINOASĂ NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU POŢI SĂ MINŢI. SAU CĂ NU SPUI ADEVĂRUL...ÎN NICI UN CAZ. NICI ZEII NU ŞTIU PE CE PLANETĂ SUNT, DAR ĂSTA...
FĂRĂ MARTORI MINCINOŞI...NU AR EXISTA PROCESE.
ZICEA CINEVA CĂ TREBUIE SĂ ŞTII CE ÎNSEAMNĂ INFRACŢIUNEA DE... MĂRTURIE MINCINOASĂ...ASTA AŞA E.
în rest...mi place ce l aţi piz d uit pe ăsta!
pe rând...
nu ştii în ce calitate era procurorul şi în ce calitate a spus ce a spus?
nu-ţi răspund la asta. eşti prea prost ca să înţelegi din moment ce ai emis acest gând care pe lângă faptul că trădează prostie, arată şi altceva...profilul tău de gunoi. a se înţelege că vorbesc având în vedere ce ai scris. poate că tu eşti o persoană ok. ce fac...e ca un joc.
că trebuie să spui adevărul, a spus cineva.
ŞI ASTA E GREŞIT. MĂRTURIE MINCINOASĂ NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU POŢI SĂ MINŢI. SAU CĂ NU SPUI ADEVĂRUL...ÎN NICI UN CAZ. NICI ZEII NU ŞTIU PE CE PLANETĂ SUNT, DAR ĂSTA...
FĂRĂ MARTORI MINCINOŞI...NU AR EXISTA PROCESE.
ZICEA CINEVA CĂ TREBUIE SĂ ŞTII CE ÎNSEAMNĂ INFRACŢIUNEA DE... MĂRTURIE MINCINOASĂ...ASTA AŞA E.
în rest...mi place ce l aţi piz d uit pe ăsta!