Cuantumul pensiei de intretinere
Cuantumul pensiei de intretinere
salut!!am si eu un copil de 9 luni si am o problema cu fosta...copilul este la ea si nu ma lasa sal vad sau sal scot in oras!intrebarea mea este ca daca o dau in judecata si nu am carte de munca ma pune sa platesc pensia alimentara??si daca da cat trebuie platit???
Re: salut
deci, sa inteleg ca nu a fost incredintat minorul niciunuia dintre parinti de catre instanta?
pensia de intretinere se plateste in cunatum de 1/4 din salariu si daca nu aveti un venit oficial, se palteste la salariul minim pe economie aceeasi cota de 1/4, pt un copil, daca sunt mai mult atunci s emodifica procentul.
pensia de intretinere se plateste in cunatum de 1/4 din salariu si daca nu aveti un venit oficial, se palteste la salariul minim pe economie aceeasi cota de 1/4, pt un copil, daca sunt mai mult atunci s emodifica procentul.
Re: Cuantumul pensiei de intretinere
Buna ziua,
Acest 1/4 din salariu (sau din venitul minim pe economie) este indiferent de proprietatile pe care le detine parintele ? Daca parintele are o casa de 100 000 Euro pe numele sau, tot 1/4 din salariu sau din venitul minim plateste ?
Multumesc
Florin
Acest 1/4 din salariu (sau din venitul minim pe economie) este indiferent de proprietatile pe care le detine parintele ? Daca parintele are o casa de 100 000 Euro pe numele sau, tot 1/4 din salariu sau din venitul minim plateste ?
Multumesc
Florin
Re: Cuantumul pensiei de intretinere
cotitatea n-are nimic a face cu proprietatile parintelui, ca doar nu-i succesiune.e pensie de intretinere.se calculeaza la venit.proprietatile pot fi aducatoare de venituri,daca sunt inchiriate..e.tc...daca pot fi probate veniturie obtinute din inchirierea acestora, se poate cere plata pensiei de intretienre raportate si aceste venituri.