va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns...
cindea wrote:buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. am aflat k prietenul meu imi este rudatatal meu este verisor primar cu mama lui, deci bunicii nostri au fost frati.ma puteti lamuri noi ce fel de rude suntem?de ce grad? d.p.d.v legal ar putea avea loc o casatorie?suntem de cativa ani impreuna(5) si tinem foarte bmult unul la celalalt.
va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns...
practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...Melinda wrote:Scrii ca de 5 ani sunteti impreuna, si de abia acum ati descoperit ca sunteti rudetelenovela... si vrei sa te credem ?
cred ca s-au cunoscut in Franta.angel wrote: practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...
Melinda wrote:cred ca s-au cunoscut in Franta.angel wrote: practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...
bai... rautaciosi mai sunteti. sigur ca se poate intampla. eu l-am cunoscut pe varul mamei mele acum 2 saptamani. bine ca nu m-am indragostit de baiatul varuluiMelinda wrote:Scrii ca de 5 ani sunteti impreuna, si de abia acum ati descoperit ca sunteti rudetelenovela... si vrei sa te credem ?
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests