grade de rudeni

Discutii privind procedura civila
Post Reply
cindea

grade de rudeni

Post by cindea » 01 Oct 2010, 11:11

buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. am aflat k prietenul meu imi este ruda :cry: tatal meu este verisor primar cu mama lui, deci bunicii nostri au fost frati.ma puteti lamuri noi ce fel de rude suntem?de ce grad? d.p.d.v legal ar putea avea loc o casatorie?suntem de cativa ani impreuna(5) si tinem foarte bmult unul la celalalt.
va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns...

ovi_dragomir

Re: grade de rudeni

Post by ovi_dragomir » 01 Oct 2010, 13:01

...sunteti rude de gr6...legea interzice casatoria intre rude de pana la gr 4 inclusiv(verisori primari)...

cindea

Post by cindea » 01 Oct 2010, 17:36

mersi mult de tot.chiar imi faceam griji.oare d.p.d.v medical este vreo problema?

angel

Post by angel » 01 Oct 2010, 17:43

practic dvs sunteti veri de-al doilea.cred ca din punct de vedere medical,numai un medic va poate raspunde.

Melinda

Post by Melinda » 03 Oct 2010, 03:35

Scrii ca de 5 ani sunteti impreuna, si de abia acum ati descoperit ca sunteti rude :cry: telenovela... si vrei sa te credem ?

angel

Post by angel » 03 Oct 2010, 11:48

cindea wrote:buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. am aflat k prietenul meu imi este ruda :cry: tatal meu este verisor primar cu mama lui, deci bunicii nostri au fost frati.ma puteti lamuri noi ce fel de rude suntem?de ce grad? d.p.d.v legal ar putea avea loc o casatorie?suntem de cativa ani impreuna(5) si tinem foarte bmult unul la celalalt.
va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns...
Melinda wrote:Scrii ca de 5 ani sunteti impreuna, si de abia acum ati descoperit ca sunteti rude :cry: telenovela... si vrei sa te credem ?
practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...

Melinda

Post by Melinda » 03 Oct 2010, 22:12

angel wrote: practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...
cred ca s-au cunoscut in Franta. :mrgreen:

angel

Post by angel » 04 Oct 2010, 14:29

Melinda wrote:
angel wrote: practic acum o interesa deoarece voia sa se casatoreasca si se gandea ca-i interzice legea...deci nu cred ca acum a aflat...la ce grad de rudenie apropiat au, este incredibil ca ei sa nu se fi stiut si dinainte de relatie...
cred ca s-au cunoscut in Franta. :mrgreen:
:crizaderas:

da...ar fi o varianta numai ca nu cred...cu atat mai mult cu cat intalnesti un roman in strainatate discutiile cu privire la origine sunt mai asidue...stii genul de intrebari cand cunosti o persoana..de unde esti?!aaa... pai in orasul ala stiu pe cineva...si tot asa...astea- s asa ca si simple cunostinte dar ca si iubiti nici nu mai incap in discutie...cu atat mai mult esti mai avid de informatii cu privire la originea persoanei pe care o iubesti....

bun, oricum la musulmani se casatoresc veri primari :shock: intre ei,practic copii fratilor. :shock: :shock: deci...merge si la noi veri de-al doilea... :mrgreen:

bobocel

Post by bobocel » 06 Oct 2010, 21:59

Melinda wrote:Scrii ca de 5 ani sunteti impreuna, si de abia acum ati descoperit ca sunteti rude :cry: telenovela... si vrei sa te credem ?
bai... rautaciosi mai sunteti. sigur ca se poate intampla. eu l-am cunoscut pe varul mamei mele acum 2 saptamani. bine ca nu m-am indragostit de baiatul varului Image :grin:

Post Reply