DevilMean wrote:Probabil le e frica, ca fuge cu permis cu tot.

mda...se muta pe Marte, si-si iau si permisul auto

DevilMean wrote:Probabil le e frica, ca fuge cu permis cu tot.
DevilMean wrote:Nici eu nu am auzit de treaba asta, sa se deplaseze organul la domiciliu.
Poate e vreo chestie mai noua, sa nu mai taie astia frunze la caini in birou.
mona33 wrote:S-a intamplat in jud.GALATI......intre timp am primit in cutia postala un aviz pentru o recomandata,sigur e amenda.
In cazul in care o platesc in cele 48 ore de la primire,respectiv la jumatate din minimul amenzii,in cazul in care mi se admite contestatia impotriva p/v,pot recupera suma platita ca amenda?
Mai restituie cei de la financiar suma,sau macar sa o considere ca plati anticipate pentru viitoarele impozite?
Exact asta zic si eu,doar ca unii colegi ma contrazic asiduu cu privire la acest aspect, si sustin una si buna cum ca plata amenzii echivaleaza cu recunoasterea fapteiDevilMean wrote:Eu nu te contrazic angel, doar prin plata amenzii, faci oarecum dovada de buna credinta.
Nu inseamna totusi ca a recunocut fapta.
Mona33: permisul se poate suspenda direct din sistem, nu-i musai sa-l aiba fizic,ca sa fie suspendat dreptul de a conduce.Vezi cumf aci sa nu conduci in perioad ain care ai suspendat acest drept, ca-i infractiune dupa aceea si nu mai este contraventie...deci, te mai pricopsesti si cu un dosar penal,D-ne fereste!mona33 wrote:Au trecut 30 zile de la incheierea p/v,au fost 2 avizari in cutia postala pentru a ridica p/v.Am verificat la financiar amenda nu a aparut.Nici nu a venit nimeni sa imi ceara permisul(este expirat de 1 an si nu aveau ce sa ceara presupun).Sa vedem ce mai urmeaza,pana acum liniste.Daca nu se intampla nimic 2 luni ,fac fisa medicala si scot un nou permis.
Suspendarea dreptului de a conduce trebuie comunicat persoanei careia i se suspenda acest drept,iar aducerea la cunostinta a suspendarii nu s-a realizat.Astfel, din momentul aducerii la cunostinta contravenientului prin semnarea unui inscris in acest sens la rutiera,de atunci curge pedeapsa efectiva a suspendarii,gresesc cumva?angel wrote:Mona33: permisul se poate suspenda direct din sistem, nu-i musai sa-l aiba fizic,ca sa fie suspendat dreptul de a conduce.Vezi cumf aci sa nu conduci in perioad ain care ai suspendat acest drept, ca-i infractiune dupa aceea si nu mai este contraventie...deci, te mai pricopsesti si cu un dosar penal,D-ne fereste!mona33 wrote:Au trecut 30 zile de la incheierea p/v,au fost 2 avizari in cutia postala pentru a ridica p/v.Am verificat la financiar amenda nu a aparut.Nici nu a venit nimeni sa imi ceara permisul(este expirat de 1 an si nu aveau ce sa ceara presupun).Sa vedem ce mai urmeaza,pana acum liniste.Daca nu se intampla nimic 2 luni ,fac fisa medicala si scot un nou permis.
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests