bobocel wrote:angel wrote:ce varsta are minorul/a?
dar tu nu stii sa calculezi?
gringo wrote:pe la sfarsitul anului 2008 m-am trezit ca ma anunta tipa ca e insarcinata si...
simplu, suntem in 2010. deci? angelino?

Auzi bobocico

daca tu crezi ca eu am recitit azi postul intial, te inseli amarnic

retinusem postul ,ca-l mai citisem zilele trecute, dar...fara date,acum sper sa ma scuzi,ca n-am retinut 2008...
problema este ca ea poate cere testul ADN...iar faptul ca a fost cu sau fara acordul Dvs, n-are nici o relevanta pentru minor...el exista si daca este al Dvs(daca se probeaza), aveti anumite obligatii, mai ales morale...dar asta numai dupa ce introduce actiune in instanta si se stabileste paternitatea...termenul de introducere a actiunii (citez din memorie,dar voi verifica)este de 3 ani...deci, in speta dumneavoastra inca mai este in termen...dar, greu cu actiunea din moment ce deja l-a declarat si a fost recunoscut ca si tata altcineva...are sanse minime,dar nu inexistente.
in privinta "santajului", n-aveti mare lucru de facut...trebuie sa-l probati, ori aici nu prea se intrunesc elementele constitutive ale infractiunii...
oricum, nu semnati nimic....eventual nu-i mai raspundeti la nici un telefon. nu stiu in ce relatii va aflati cu parintii ,dar ar fi indicat sa le ziceti speta, ca sa nu se trezeasca cu vreo citatie pe acasa, pentru Dvs, in dosar "stabilirea paternitatii",cel putin ai pregatiti psihic...oricat de suparati ar fi pentru asta, sunt parintii Dvs si sigur va iarta pentru asta si nu va vor lua capu'...
situatia mai "nasoala" decat v-am descris-o n-are cum fi...daca introduce actiune in stabilirea paternitatii,si va avea o hotarare judecatoreasca in acest sens, ca Dvs sunteti tatal biologic al minorului, va va obliga la plata pensiei de intretinere...si copilul va avea scris la numele tatalui pe cel al Dvs....dar greu de crezut ca s-ar intampla in speta Dvs.
Gringo wrote:
Cum as putea actiona impotriva santajului unor astfel de persoane daca situatia devine si mai nasoala?
Multam!

Pai ce,sunt mai multe persoane in spete similare?
Daca a devenit un "job" pentru Dvs, e foarte simplu...protejati-va!