Cu stupoare am asistat la o scena parca desprinsa din filme de groaza.Prietena mea in virsta de 50 de ani are un fiu de 30 de ani care ii face zilele chinuite si amare.Anii tineretei si ia sacrificat pt el.Dupa ani de chin el a plecat sa locuiasca la socri care nu l-au acceptat niciodata din cauza coportamentului violent.L-au primit totusi in casa pt ca si fiica este la fel si se potrivesc ca o manusa.Aseara prietena mea a insistat sa vina sa-si ia hainele de la ea.Cind a ajuns a facut scandal in fata blocului. Degeaba a incercat ea sa poarte un dialog normal cu el si cu concubina lui, ca a fost un esec total.A mers in urma lor sperind ca totusi o vor asculta, dar a gresit pt ca a injurat-o, a jicnit-o, tipa la ea ca un dezechilibrat psihic. Nu pot crede ca sint fii care nu-si respecta mama. Ce m-a frapat cel mai tare a fost atitudinea politistului la care a apelat, culmea, concubina fiului sau. Desi mama nu ia jicnit a fost acuzata de hartuire si politistul i-a spus ca nu tb sa mearga pe acelasi trotuar cu ei.
Este posibil asa ceva? nu ia gresit cu nimic, poate pt ca l-a tinut,ingrijit, hranit fara nici o contributie din parte lui.El isi aducea contributia la salile de jocuri mecanice, in baruri, hoteluri...
Nu stiu ce sfat sa-i dau...nu ar fi mai bine sa obtina interdictie de apropiere?? Care sint pasii de urmat??
Va rog sa ma ajutati pt ca este grav bolnava si nu as vrea sa i se traga sfirsitul de aici.
Am uitat sa va spun ca atit fiul cit si concubina au amenintat-o cu moartea.
Va multumesc.