ingrid wrote:cam comunist mod de gandire,sa faci educatie cu ranga oare tu esti chiar asa perfect oare ce sar intampla sa ti se aplice o asfel de corectie? chiar nu judec padurea dupa uscaturi dupa cum am mai spus am nasi de cununie maghiari si cumnate maghiare eu sant vorbitoare de limba maghiara dar la romanca imputita sau tigani de romani cum neau facut suporteri maghiari la noi in tara nu pot sai numesc pe acei suporteri decat huni,nici macar nu lam facut hun pe vecinul meu.si chiar nu inteleg carei supararea ca doar nu iam facut huni imputiti si nici hortisti imputiti ,daca cunoaste domnul perfectiune istorie stie ca hortisti aplicau corecti severe in romania numai pentru faptul ca nu stiai limba maghiara

Da draga, toata lumea are dreptul la o exprimare tampita, singura greseala a hunului hortist a fost ca trebuia sa te faca nu romanca imputita ci romanca inculta , iar in acest fel nu aveai de ce sa te simti jignita. Si ce faceau draga acei huni care nu erau hortisti ? Ca observ ca istorie stii.