barou 2009 primire

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
erikwolder

Post by erikwolder » 14 Jul 2009, 00:46

Nu se corectează în capitală.

Decizia nr. 32/13 iulie 2009,
art. 3, al. 2, pct. 12 ...."organizează transportul lucrărilor scrise de la localurile centrelor de examen la Centrul de evaluare organizat de subcomisie şi răspunde de securitatea acestora;"

Subcomisia e locală, nu centrală.

paisie

Post by paisie » 14 Jul 2009, 21:47

examenul se da la fel ca ultimul definitivat in centre constituite la nivelul curtilor de apel ex: baroul iasi organizeaza si corecteaza lucrarile pentru baroul iasi si baroul vaslui etc

McBeal

Post by McBeal » 14 Jul 2009, 22:29

ce parere aveti despre cumpararea pacheului Admitere barou 2009 de la editura Lex nomina? cineva a cumparat? este ok?

aladezboara

Re: barou 2009 primire

Post by aladezboara » 19 Jul 2009, 16:10

De vanzare TOATE SUBIECTELE REZOLVATE pentru examenul de barou din 2009 !!! (drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal, organizarea si exercitarea profesiei de avocat) detalii la yahoo ID: aladezboara sau e-mail: aladezboara@yahoo.com

observer

Post by observer » 19 Jul 2009, 19:18

De vanzare
???? Si cat costa? Is la zi cu RIL-uri cu tot?

erikwolder

Post by erikwolder » 19 Jul 2009, 23:34

Trebuie să fim la zi cu legislaţia de până în 9 iunie.
Am înţeles corect?

serafim

Post by serafim » 20 Jul 2009, 08:24

:-D :-D :-D
banui ca "ala de zboara"...NU ESTE "bobocel", pt. ca Bobocelul nostru le-a trimis tuturor GRATIS !!!!
asa ca " aladezboara" iti propun amical sa-ti iei zborul de pe acest forum !

Erikwolder
trimite mp catre bobocel cu adresa ta de e-mail si vei primi toate rezolvarile...in ordinea subiectelor !!!! :grin:

erikwolder

Post by erikwolder » 20 Jul 2009, 15:10

Mulţumesc frumos.
Totuşi, e corect ce scriu cu 9 iunie?

aladezboara

Post by aladezboara » 20 Jul 2009, 16:05

serafim wrote::-D :-D :-D
banui ca "ala de zboara"...NU ESTE "bobocel", pt. ca Bobocelul nostru le-a trimis tuturor GRATIS !!!!
asa ca " aladezboara" iti propun amical sa-ti iei zborul de pe acest forum !

Erikwolder
trimite mp catre bobocel cu adresa ta de e-mail si vei primi toate rezolvarile...in ordinea subiectelor !!!! :grin:
bine frate...acuma n-ai vrea sa ti-l si scot la imprimanta pe gratis?...eu am vrut sa va ofer un ajutor...
is efectiv toate subiectele de la A-Z la cele 5 materii pt examenul de admitere in barou...actualizate
in total is vreo 1000 de pagini...si cer numa 100 de lei...ti se pare ca ii mult?...sio acuma le am luat si am economisit o gramada de timp cu ele...nu mai tre sa citesc toate porcariile de carti si sinteze ca sa prelucrez subiectele...le ai toate in fata prelucrate
daca aveti chef sa pierdeti timp cu fiecare subiect...n-aveti decat...eu imi iau zboru de pe forum...si imi iau si examenu...BAFTA

bobocel

Post by bobocel » 20 Jul 2009, 16:50

aladezboara wrote:eu am vrut sa va ofer un ajutor...
is efectiv toate subiectele de la A-Z la cele 5 materii pt examenul de admitere in barou...actualizate
............si cer numa 100 de lei...ti se pare ca ii mult?.......
ajutor pe bani zici ? :mrgreen:

zburatorule, te sfatuiesc sa citesti si "porcariile" din carti ca sa ai sanse sa intrii. mult succes !

McBeal

Post by McBeal » 20 Jul 2009, 18:54

punct ochit punct lovit !

Bravo bobocel! :aplauze:

BenvenutoC

Post by BenvenutoC » 20 Jul 2009, 19:16

are cineva idee ce subiecte au picat anii anteriori la examenul de primire in profesie la Baroul Constanta?

angel

Post by angel » 20 Jul 2009, 19:58

Citeste-ti MP!

chiri

Post by chiri » 22 Jul 2009, 01:17

ma juta si pe mine cineva ptru barou prahova cu orice poate, subiecte orice material?n-am nimic. si ce intrebari au picat la oral? am inteles ca se da la penal si profesie, da? multumesc frumos! msamuelj@gmail.com

cleo27ro

Post by cleo27ro » 25 Jul 2009, 07:43

Dintre cei care au reusit...cum au facut asta? Ca e ultima vara in care mai invat ceva! Jur!

Post Reply