barou 2009 primire

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
McBeal

Post by McBeal » 26 Jun 2009, 11:46

pecunia non olet .... o explicazie pertinenta si plauzibila privita din aceasta optica, insa nu concordez cu minimalizarea profesiei de avocat redus la un eventual esec in magistratura! Multi vor sa devina avocati si atat, magisratura e doar o alta cariera, fiecare dintre ele cu consecintele ei.

erikwolder

Post by erikwolder » 30 Jun 2009, 22:47

Constatare: e 30 iunie.
INM-ul va fi pe 27 august.
Dacă regulamentul de desfăşurare trebuie anunţat cu 60 de zile înainte de data examenului, atunci e exclus ca acest examen să mai înceapă odată cu INM-ul, din moment ce regulamentul nu a fost publicat.
Ce spuneţi?

angel

Post by angel » 01 Jul 2009, 12:18

este afisat de pe 25 iulie :grin:

asa ca...cei interesati...go. termenul de depunere al dos. parca era 15 iulie(a se verifica cu certitudine, ca zic din amintiri)

anutza

Post by anutza » 01 Jul 2009, 14:52

angel wrote:este afisat de pe 25 iulie :grin:

asa ca...cei interesati...go. termenul de depunere al dos. parca era 15 iulie(a se verifica cu certitudine, ca zic din amintiri)
De pe 25 IUNIE mai exact :D

erikwolder

Post by erikwolder » 01 Jul 2009, 21:39

Ne puteţi da un link?

erikwolder

Post by erikwolder » 01 Jul 2009, 21:49

Cred că e o neînţelegere la mijloc. Subiectul topicului este admiterea în Barou, nu admiterea la INM.

angel

Post by angel » 01 Jul 2009, 22:59

erikwolder wrote:Cred că e o neînţelegere la mijloc. Subiectul topicului este admiterea în Barou, nu admiterea la INM.
Corect, Erikwolder. asa este.Am citit despre INM, ce ai scris tu, iar eu doar am completat.asa ca...cred ca suntem amandoi intr-o neantelegere, Anutza, a contiunat sa raspunda la postarea mea. si tot asa.... :| :cafea:
@ anutza: corect.Iulie :grin: eee, ce mai conteaza un "n" in loc de "l" :razz: :)

agenda

Post by agenda » 02 Jul 2009, 10:35

asa e aigel :-P

peregrinus

Post by peregrinus » 03 Jul 2009, 10:36

Eu am auzit ca s-ar fi stabilit data examenului pentru 9 septembrie .

klaus18

Post by klaus18 » 03 Jul 2009, 16:13

peregrinus wrote:Eu am auzit ca s-ar fi stabilit data examenului pentru 9 septembrie .
De unde ai informaţia, peregrinus? De pe alte forumuri, sau de la cineva care acum se bronzează uniform, sper, la Mamaia?

Danke!

peregrinus

Post by peregrinus » 03 Jul 2009, 16:19

aseara am citit stirea, pe alt forum .Din pacate, nu am auzit-o de la cineva care acum se bronzeaza la Mamaia, si daca tot vorbim, de ce Mamaia ? sunt o multime de locuri faine de bronzat uniform in lume, de ce ar alege cineva tocmai Mamaia ?

in fine, cica s-ar fi stabilit acum, la Congres .Si azi am sunat la baroul Iasi, eu iesean fiind, unde nu mi s-a confirmat, nici infirmat, dar cu titlu de barfa, mi s-a spus ca se va da in capitala examenul .

klaus18

Post by klaus18 » 03 Jul 2009, 17:09

peregrinus wrote:...Din pacate, nu am auzit-o de la cineva care acum se bronzeaza la Mamaia, si daca tot vorbim, de ce Mamaia ? sunt o multime de locuri faine de bronzat uniform in lume, de ce ar alege cineva tocmai Mamaia ?...
Nu ştiu de ce ar alege cineva tocmai Mamaia, însă în mod cert cineva a ales-o ca loc pentru desfăşurarea Congresului Avocaţilor din 2-3 iulie 2009.

angel

Post by angel » 03 Jul 2009, 21:11

agenda wrote:asa e aigel :-P
jurisprudential vorbind, poate fi caz de nulitate "aigel" nu-i tot una cu angel :grin: :grin: :floare: :cafea:

off course, si reciproca e valabila(iunie, iulie) :mask:

agenda

Post by agenda » 04 Jul 2009, 01:13

:-D

paisie

Post by paisie » 08 Jul 2009, 17:32

de la un participant la congres data examenului 8-9 septembrie 2009 deci spor la incins creierele pe caldura asta :cafea:

Post Reply