D-na asta care crede ca tot ce zboara se mananca se insala, eu locuiesc in Germania, despre circumstantele in care m-am casatorit nu spun nimic, pt ca nu se aplica legea statului German, asta in pofida faptului ca nu sunt materialista....In Germania ca sa inchei o casatorie iti trebuie multi bani ca sa traduci si sa legalizezi acte...iar ca sa divortezi, statul iti mai acorda un an dupa intentarea procesului de divort ca sa te impaci, ar fi o perioada de "incercare" in care tu o sa mergi la mama, ca e scumpa chiria, si neamtul intre timp mai merge la o agentie si isi mai alege o dama, timp in care tanti aia daca o sa fie similara tie, poate nu mai ramane nici o punguta de 0,05 €, iar tu vei divorta.....dupa un an....Aici in Germania avocati sunt costisitori...costa 150 euro un formular care ti-l editeaza....Si iti spun ca si transportul e cam scump, ca sa duci bunurile mobile in Romania...iar neamtul nu e prost.. numai daca e orb nu o sa vada lipsa bunurilor, dat poate ca sta bun la tactil, asta in timpul castoriei facand o paranteza.Asa ca e cam greu, iti recomand schimbare de opinie....Nu te vinde pe o limuzina Mercedez, fraeulein....Sfatul meu: ori iti schimbi conceptia ori ramai in Romania....
In privinta cetatniei o sa mai dureze.....daca mizezi pe ajutorul de la social dupa ce primesti cetatenia s-a cam redus si asta....Eu imi mentin cetatenia si numele...ca sunt mandra de mine.
Colegi nu mai o suparati pe domnisoara, pers. de varsta a 3-a fac sport aici.....acum sper sa nu se sperie in noapte dupa nunta....

Daca vrei iti recomand un avocat care vb lb. romana, prieten de familie cu date
Gratulieren