casatorie si divort in Germania
casatorie si divort in Germania
buna. problema mea este urmatoarea.Sunt la un pas de casatorie cu un barbat din germania.intentia mea este sa nu raman foarte mult maritata cu acesta.dar nu stiu legea casatoriei si cea a divortului in germania. in caz de ma marit cu el in cat timp pot sa divortez dar sa am dreptul la jumatatea sau o parte din ceea ce are el( in cazul in care nu exista un contract prenuptial).din momentul casatoriei cum pot dobandi cetatenie?sau in caz de vreau sa divortez cat timp dureaza in Germania unul si conditiile acestuia.Va multumesc!
frumoase planuri...
Macar tipul e milionar?
Ca altfel, daca o casatorie merge relativ repede, divortul in Germania va dura ceva timp...
Si nici macar n-ai dreptul la jumatate din ce are el, ci doar la jumatate din bunurile dobandite in timpul casatoriei...
Nasol tare!
Ca sa dobandesti cetatenia trebuie sa stai vreo cativa ani (de la trei in sus) cu tipul...

Macar tipul e milionar?
Ca altfel, daca o casatorie merge relativ repede, divortul in Germania va dura ceva timp...
Si nici macar n-ai dreptul la jumatate din ce are el, ci doar la jumatate din bunurile dobandite in timpul casatoriei...
Nasol tare!

Ca sa dobandesti cetatenia trebuie sa stai vreo cativa ani (de la trei in sus) cu tipul...
sal
sincera sa fiu nu stiu de ce aveti impresia ca ma cam luati la misto ....
eu am pus o intrebare serioasa si am asteptam la un raspuns la fel de serios ..... cel putin sa dati dovada de mai mult profesionalism... poate ca doar am fost prost imformata de acest lucru in cadrul acestui site ..
nu doresc rapsunsuri frustrate ..
eu am pus o intrebare serioasa si am asteptam la un raspuns la fel de serios ..... cel putin sa dati dovada de mai mult profesionalism... poate ca doar am fost prost imformata de acest lucru in cadrul acestui site ..
nu doresc rapsunsuri frustrate ..

offf....va permiteti sa ironizati o persoana " de buna credinta" care a deschis un topic cu o problema asa de serioasa si mai ales onesta....

....si acest forum fusese recomndat a fi unul serios....dezamagire

deci, rog profesionalism!

pt. johei

@agenda @ kinga

Ai inteles Z? cred ca acesta era cuvantul-teapa!.....pe care Kinga ar fi vrut sa-l scrie,dar nu l-a scris.kinga wrote:Tania.. hai sa incepem cu inceputu..
da germana vorobesti???![]()
![]()
PS
da.. si eu te-am luat la misto ..
![]()
![]()
eu una folosesc un cuvant pentru femei de tzeapa ta..![]()
![]()
dar buna educatie ma impiedica sa scriu pe for..![]()