casatorie si divort in Germania

Familiei
Post Reply
tania1316

Post by tania1316 » 21 Jun 2009, 18:09

numia idioti cretini si frustrati ....... la ce sa ma astept ...uuff ......paria ...unii spun p[arasuta .. macar sunt una cu bani..la care macar niki nu indrazniti sa visati .....

kinga

Post by kinga » 21 Jun 2009, 18:11

tania1316 wrote:numia idioti cretini si frustrati ....... la ce sa ma astept ...uuff ......paria ...unii spun p[arasuta .. macar sunt una cu bani..la care macar niki nu indrazniti sa visati .....
ce intrebare stupida cu germana.. :-D :-D

nici cu romana nu te descurci... bine ca ai bani.. nasol ca minte si bun simti, cei 7 ani de acasa nu poti sa cumperi.. :-D :-D

agenda

Post by agenda » 21 Jun 2009, 18:16

:-D :-D :-D

la cate tampenii aberezi aici tot noi suntem cei frustrati?! :-D :-D

Z

Post by Z » 21 Jun 2009, 18:20

oau... am nimerit cuvantul kingo..... e parasuta, a recunoscut :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 21 Jun 2009, 18:21

stii chiar ma miram
bogatii astia.. ca nu le ajunge domle banii aia multiii :mrgreen:

desi e putred de bogata se mai casatoreste din interes cu unu ca sa ia.. culmea tot baniii

acu vorba vine
bine ca praftica sportul asta ocazional.. :-D :-D :-D

daca s-ar transforma in obicei.. s-ar incadra la o infractiune din Codu penal

kinga

Post by kinga » 21 Jun 2009, 18:21

Z wrote:oau... am nimerit cuvantul kingo..... e parasuta, a recunoscut :mrgreen:
felicitari
desi eu nu la asta m-am gandit :-D :-D :-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 21 Jun 2009, 18:23

kinga wrote:
Z wrote:oau... am nimerit cuvantul kingo..... e parasuta, a recunoscut :mrgreen:
felicitari
stai linistita...si ala la care te-ai gandit e valabil :lol:

Z

Post by Z » 21 Jun 2009, 18:30

kinga wrote:
felicitari
lasn ca stiu la ce te-ai gandit :grin:
bunele maniere conteaza :floare: :floare: :floare:

agenda are dreptate..... o multime de alte cuvinte i se potrivesc ... lui 1316 :grin:

angel

Post by angel » 21 Jun 2009, 18:58

tania1316 wrote:numia idioti cretini si frustrati ....... la ce sa ma astept ...uuff ......paria ...unii spun p[arasuta .. macar sunt una cu bani..la care macar niki nu indrazniti sa visati .....

wow, ce de complimente.Adevarate multumiri pt. ajutor.

:!: :!: ai citit ce ti-a raspuns johei: " doar bunurile comune" le poti lua. nu tot, asa cum preconizai tu.Ce pacat... :( pt tine.)

noi, cei cum zici tu ca suntem....raspundem oamenilor cu probleme juridice , nu celor cu probleme de.......nu pot sa zic.....si nici cu probleme psihice.Pentru asta ai nevoie de un medic.

ramai tu cu banii tai!...pe care se pare ca n-o sa-i prea ai.Ca si avocatii nemti sunt f scumpi.

si daca ai atat de multi bani, de ce ai apelat la un forum de consultanta juridica gratuita, si nu la un cabinet de avocatura...ca doar de...iti permiti.

razman

Post by razman » 21 Jun 2009, 20:39

Ma, da vreo sora n are neamtu?

johei

Post by johei » 22 Jun 2009, 10:35

razman wrote:Ma, da vreo sora n are neamtu?
Uite o intrebare rezonabila!

Razman, pentru ca-mi esti simpatic iti dau cateva idei pentru cazul in care tipul chiar are o sora!

Nu te casatorii nici in Romania si nici in Germania!
Mergi la Las Vegas (ce poate fi mai romantic decat o nunta la Las Vegas? :razz: )
Despre bani nu-ti fa griji, ca are sora... iar daca nu, te imprumuta sotia cumnatului (adica tanjia) ca are si ea suficienti bani!
Locuiti acolo vreo cateva luni, timp in care ca sa nu te plictisesti poti sa joci si la cazinourile de pe acolo...
Dupa cum am spus mai sus, problema banilor nu se pune..., asa ca nu trebuie sa-ti faci griji daca vei pierde! :|
Daca vei castiga, este evident ca asat se datoareaza indemanarii tale deosebite in jocurile de noroc, astfel incat banii iti apartin!!! Felicitari! :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Iar dupa cateva luni de la casatorie si avand domciliul comun in Las Vegas este evident ca in cazul divortului se va aplica dreptul american... Din cate am auzit in cazul asta ai putea sa ramai si cu o parte din bunurile sotiei!

:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Ce parere ai?

razman

Post by razman » 22 Jun 2009, 10:49

Super! :cafea:

angel

Post by angel » 24 Jun 2009, 00:17

deci...........Razmane sa ne dai de stire daca te imbogatesti subit :razz:
:) :)

...mult succes iti urez! si...nu uita sa-l premiezi pe johei,ca doar el ti-a dat ideea "salvatoare" :(%): 8-)

kinga

Post by kinga » 24 Jun 2009, 06:39

pana una alta Razman baiete,

e miercuri dimineata.. trezeste-te, beti cafa.. si go la

job :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lasa visatul pentru weekend..

razman

Post by razman » 24 Jun 2009, 07:49

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Post Reply