Cand se platesc zilele cuvenite de concediu de odihna ?
Cand se platesc zilele cuvenite de concediu de odihna ?
Cand se platesc zilele restante de concediu de odihna daca m-i s-a incheiat CIM ,si care este legea care mentioneaza acest lucru?Multumesc!
ha ha ha
ai dreptate stiu ce neregului au,ca secretara i-am fost,dar e atat de ambitioasa si proasta incat nu se lasa chiar daca face o multime de ilegalitati.Acuma cica mi-a cerut preavizul,eu inca nu am incheiat cu ea.Ma data afara din birou fara sa aibe vre-un motiv.Cica motivul concedierii este ca nu mi-am dus la bun sfarsit indatoririle de seviciu,o lista cu oferte de macarale,care eu am facut-o, dar datorita faptului ca nu mi-a dat detaliile necesare nu a fost pe placul dansei.e o mare aiureala cu totul dar nu ma las.ca urmare a conflictului meu cu ea, il da afara si pe sotul meu pe motiv ca in doua zile a intarziat la munca 5 min dimineata,si ca nu a vrut sa stea suplimentar.
ha ha ha
ai dreptate stiu ce neregului au,ca secretara i-am fost,dar e atat de ambitioasa si proasta incat nu se lasa chiar daca face o multime de ilegalitati.Acuma cica mi-a cerut preavizul,eu inca nu am incheiat cu ea.Ma data afara din birou fara sa aibe vre-un motiv.Cica motivul concedierii este ca nu mi-am dus la bun sfarsit indatoririle de seviciu,o lista cu oferte de macarale,care eu am facut-o, dar datorita faptului ca nu mi-a dat detaliile necesare nu a fost pe placul dansei.e o mare aiureala cu totul dar nu ma las.ca urmare a conflictului meu cu ea, il da afara si pe sotul meu pe motiv ca in doua zile a intarziat la munca 5 min dimineata,si ca nu a vrut sa stea suplimentar. 

oricum nu asta va scrie in decizia de incetare. ii va face sicane si il va determina probrabil sa plece, sa isi dea demisia sau sa ceara incetare cu acordul partilor. important e macar sa va dea toti banii, ca oricum daca i s-a pus pata pe voi, pana nu va da afara nu se lasa. Eu zic sa ii faci o mica sesizare pe la itm.
:)
eu i-am facut sesizare deja la itm,dar pe sotul acuma il tot poarta pe la fabrica,pentru ca l-a dat si pe el afara fara sa mai poata venii,dar nu vreau sa mai stau la locul ala de munca,dar nici cum vor ei nu ii las,ca pe foarte multi i-a calcat in picioare si i-a dat afara fara preaviz si fara drepturile platite,si multe concedieri ilegale cu 55b dar fara semnatura angajatului.eu astept gresala asta ca ii si articulez.