Civil-succesiune&hotarare care sa tina loc de act de pro

Discutii privind Dreptul Penal
agenda

Post by agenda » 29 May 2009, 01:52

nicio problema ... este mai mult decat posibil sa judec aiurea acum...

pe maine :cafea:

vulpacris

Post by vulpacris » 29 May 2009, 01:55

si cum adica v-am parasit. :(
nu ati vazut ca sunt inca logat :-(
nu aveam somn pana nu ii dadeam de cap :grin:

:floare: :floare: :floare:

:cafea:

angel

Post by angel » 29 May 2009, 02:03

:floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea: :cafea:
nu stiam eu de ce nu intervii ca oricum te vedeam logat(a).offffpt ora asta pierduta,dar si pt celelalte,meriti o cafea aburinda de dimineata.
Asa am sa fac,exact cum zici.si cand am un raspuns iti trimit.M.P.
mii de multumiri! si daca iese, oricum meritul e al tau si ai un cadou frumos!
o zi excelenta maine! :floare: :floare:

angel

Post by angel » 29 May 2009, 02:11

Voi verifica la Oficiul starii civile,dar nu cred sa-si fi asumat vreo obligatie fata de acesta,deoarece au trait in concubinaj de cand avea copilul in jur de 6 ani si s-au casatorit cand acesta era major, .n-ar fi facut-o nici atunci,dar ca sa le dea apartamentul de la intreprindere(cum era pe vremea lui ceasca), trebuia sa fie casatoriti si sa aiba 1 copil sa obtina 2 cam.Si asa....se oficializara.

agenda

Post by agenda » 29 May 2009, 11:48

vulpoi,

nu te-am indus in eroare ... textul indicat de tine vorbeste de ascendenti...defunctul nu este unul. conditia din 63 cod fam este ca sa fie stabilita filiatia conform legii.

iar ... nu exista adoptie tacita.

ref la constitutie...nu are nicio legatura si nu se violeaza prin asta in niciun fel drepturile garantate.

sunt in continuare egali ... iar dreptul la mostenire este garantat in conditiile legii...daca nu are vocatie...nu inseamna ca i s-a incalcat dreptul la mostenire.

parerea mea :cafea:

observer

Post by observer » 29 May 2009, 12:42

NU exista adoptie tacita. Si daca ii purta poza in frunte nu inseamna ca l-a adoptat si nici nu vine la mostenirea "tatalui" .

Aia cu copiii din casatorii diferite e altceva, dreptul la motenire a altceva.

Si daca ai act de mana dai bice. Mai bine dai bani pe taxe de timbru decat sulta la stat.
Parerea mea.

angel

Post by angel » 29 May 2009, 13:06

Corect.La fel ziceam si eu,ca mai bine dau bani pe taxe de timbru(mai o reducere de taxa,ca n-are venituri)si tot merge.Sa dai sulta la stat?naspa moment.Si apoi statul ar veni pe majoritate,ceea ce iar e naspa.Asta daca am stiut eu sa calculez bine cotitatile.Mostenitorul,25%,statul...75%.corect?
La plata sultei,statul poate sa zica clar:eu am majoritatea, te dezdaunez pe tine, si-mi atribui eu apartamentul.corect,ce zic?
Observer,daca ai avut spete,de genul meu, ce sanse sunt ca sa castig?
Asa cum am mai scris, au mai "comiso"si alti colegi.La unii le-a mers manusa, la altii insa...s-a prezentat primaria...s-a opus....si....urat moment. Au pierdut cu brio.Si super taxe de timbru si tot.Sa nu mai punem ca-n apel mai platesti 50%taxa de timbru, pe care ai platit-o la fond. :cafea:

agenda

Post by agenda » 29 May 2009, 14:33

dar cum ai calculat angel? arata pasii

angel

Post by angel » 29 May 2009, 14:41

:-D :-D :-D
mai bine lasa, ca daca o reluam.....ne exclud de pe forum :-D :-D :-D :grin: :grin: :cafea: :cafea: :floare: :floare:

agenda

Post by agenda » 29 May 2009, 15:03

as u fish :grin:

Post Reply