Am nevoie de un sfat. Acuzat de furtul a 2 mere

Discutii privind Dreptul Penal
kinga

Post by kinga » 28 May 2009, 15:56

daca ai fi citit cateva din mesajele scrise de mine probabil ca ai fi observat ca scriu intentionat asa...

mesaju , zau, olecuta, pc-u codu, etccc

uite ca asa -mi place mie sa scriu :mrgreen:

este folCL Kinga :mrgreen:

si din partea mea poti sa scrii ce vrei, cui vrei ca doar Doamne iarta-ma nu e foru lu tata
am notat doar.. ca daca la un topic la o intrebare vad:
angel , angel, angel, angel, angel, angel.. si iar angel inca angel.. e cam obositor ...
se poate si un mesaj

si vezi ca te conrazici
io una nu pot sa respect persoanele frustrate si rautacioase... :mrgreen:

PS
am fost off topic..
sorry
reveniti la presedinta, popor, parlament, decrete ce o mai fi...

johei

Post by johei » 28 May 2009, 15:57

acunsicer vorbind angel, si mie mi se pare obositor stilul tau de a scrie multe mesaje unul dupa altul...
Mi se pare mai simplu sa le modifici pe cele existente.
:cafea:

angel

Post by angel » 28 May 2009, 16:08

Ok.Am inteles ideea.Sorry for it! :cafea: :cafea:

agenda

Post by agenda » 28 May 2009, 17:57

Thatns it! DEMISIONEZ!

:-(

angel

Post by angel » 28 May 2009, 18:02

No way! si pe mine... cui ma lasi? :-(

demonica

Post by demonica » 28 May 2009, 18:15

faza de la kaufland e adevarata. Am fost si am cumparat niste legume si fructe de tot felul si la casa inainte sa le marcheze mi-au luat toate pungile cu legume si fructe si le-au verificat la un cantar amplasat in apropierea caselor de marcat. Am fost iritata de gest si mi-au spus ca sunt si persoane care cantaresc o cantitate mai mica de produse si mai adauga in punga dupa ce au lipit eticheta cu gramajul. I-ma intrebat cum ii pedepsesc si au zis ceva de genul ca incaseaza de zece ori c/val diferentei dar nu mai putin de 50 lei ca au un regulament afisat la intrare.
Poate ca din acest motiv a platit omu 50 lei ca e minimul de "amenda" aplicata de magazin. Nu stiu cat e de legal dar ...

agenda

Post by agenda » 28 May 2009, 18:24

hmm...uite un magazin in care nu o sa intru niciodata...

da mai angel dar uite am dezamagit poporul...sunt alti mai demni de scaunul asta :mrgreen:

angel

Post by angel » 28 May 2009, 18:40

pe mn nu m-ai dezamagit...si doar se votase ca repr. poporul.Si cred ca pe f multi nu i-ai dezamagit asa ca...majoritatea conteaza. :floare: :aplauze: :aplauze:

agenda

Post by agenda » 28 May 2009, 18:57

:razz: multumesc de incredere :razz:
dar ce nimeni nu mai vrea functia asta? vreau o lupta...vreau voturi...

Post Reply