Adica test grila, ca la INM ?erikwolder wrote:pentru a se lua în calcul modalitatea de examinare prin speţe şi la admitere.
barou 2009 primire
Daca se va da o data cu examenul de INM si va fi considerat ca si examen national -asa cum se mai aude- e super aiurea si mai laes pentru faptul ca spetele pe care le dau-asa cum mentionai si tu Erik-in solutionarea lor nu se tine cont de toate variantele de rezolvare corecte potrivit legislatiei si Codurilor. Din pacate acum vreau sa ma inscriu si eu in Barou....cand se schimba sistemul de examinare 

Daca se va da o data cu examenul de INM si va fi considerat ca si examen national -asa cum se mai aude- e super aiurea si mai laes pentru faptul ca spetele pe care le dau-asa cum mentionai si tu Erik-in solutionarea lor nu se tine cont de toate variantele de rezolvare corecte potrivit legislatiei si Codurilor. Din pacate acum vreau sa ma inscriu si eu in Barou....cand se schimba sistemul de examinare

Si eu am auzit la fel ca se va da examenul de admitere in barou odata Cu cel de la INM, explicatia pe care mi-a dato cel de la care am auzit asta a fost ca ar fi mai bine sa intre in avocatura doar cei care din start isi doresc meseria asta si sa nu fie admiterea in barou ca un back up plan, pentru cei ce pica la INM. 

Poate ar fi mai bine sa asteptam Congresul de la inceputul lui iulie pentru detalii cand, unde si cum.
Am auzit si eu zvonurile acestea, insa pare ca inca anul acesta se va merge pe varianta veche... Cel putin asa mi se pare si mie decent.
Aceste schimbari trebuiesc si ele luate cu criteriu si respect pentru cei interesati, tematica afisata din timp si regulile la fel.. 60 de zile nu numai mi se par insuficiente, dar chiar sunt o problema...
Am auzit si eu zvonurile acestea, insa pare ca inca anul acesta se va merge pe varianta veche... Cel putin asa mi se pare si mie decent.
Aceste schimbari trebuiesc si ele luate cu criteriu si respect pentru cei interesati, tematica afisata din timp si regulile la fel.. 60 de zile nu numai mi se par insuficiente, dar chiar sunt o problema...
Nu sunt interesata in mod deosebit de subiect, insa am citit postarea si vreau sa va aduc in atentie un aspect. Nu intereseaza pe nimeni de ce anume absolventii de drept intra in Barou, care le sunt telurile si planurile de viitor si de ce este privita admiterea in barou ca pe o cale de scapare pentru cei ce-si ling ranile ca urmare a esecului la INM. Totul incepe si se termina cu banii. Nu va fi niciodata examenul de admitere la INM in aceeasi zi cu cel de admitere in Barou, pentru simplul motiv ca exista niste taxe care ar fi pierdute in caz contrar.