asigurare dovezi
machedon wrote:e misto, sa-ti povestesc cand m-a trimis maestru meu cu 30 de lei(Dumnezeu sa-l odihneasca) acum vreo 10 ani la Giurgiu (ajungeam cu rata cu o ora jumatate inainte de deschiderea judecatoriei)si cum mancam pufuleti pe banca in fata teatrului

Acum 10 ani abia terminasem liceul.
Ce dracu sa faci? Asta e! Ai cumparat loc in picioare...pe ala stai. Adevarul e ca e greu. La inceput e iad. Atunci nu ti se parea atat de haois.
Mai fain asa decat sa fii cocalar cu bani si pile...daca intelegi ce vreau sa zic.
Cat am fost in facultate am mers in cab. unde ulterior am si lucrat. Am auzit pe acolo tot felul de povestiri care mai de care...misto.
Un magistrat... ce dracu povesteste? acu pe bune...
fostii mei colegi care sunt judecatori s-au transformat radical. Unul singur care era pe aceeasi frecventa cu noi ceilalti a ramas acelasi baiat de gasca(pacat ca e la Constanta) si ne vedem numai cand avem termen pe acolo si in vacanta. Restul parca sunt niste Dumnezei !
Au si ei ce povesti stai linistit !
Ce caterinci fac pe seama partilor si a avocatilor !!!!
Oricum aventurile si situatiile prin care trece un avocat, in special stagiar sunt bestiale.
Imi aduc aminte de mine in primul dosar penal cu inculpatul arestat la Politia Capitalei.
Ma aduc acolo la ghiseu, ma prezint ca sunt..... cine sunt
si doresc si eu un VORBITOR cu inculpatul X.
Politistul ma intreba daca vreau o grefa ???
nu domne eu vreau la vorbitor !!!
Politistul :domne sunteti ruda cu inculpatul ???
Nu domne sunt avocatul.
Inseamna ca vreti o grefa.
Nu domne eu vreau vorbitor!!!
In fine pana la urma isi da seama politistul ca sunt prost si ca nu stiu ca pentru a discuta cu inculpatul trebuie sa solicit o grefa si nu vorbitor, zice ca mine si ma conduce la arest.
Am plecat intrigat si m-am dus la cartea lui Neagu si Volonciu nu scria nicaieri de chestia cu grefa. Pana nu te lovesti de ele nu stii
Au si ei ce povesti stai linistit !
Ce caterinci fac pe seama partilor si a avocatilor !!!!
Oricum aventurile si situatiile prin care trece un avocat, in special stagiar sunt bestiale.
Imi aduc aminte de mine in primul dosar penal cu inculpatul arestat la Politia Capitalei.
Ma aduc acolo la ghiseu, ma prezint ca sunt..... cine sunt
si doresc si eu un VORBITOR cu inculpatul X.
Politistul ma intreba daca vreau o grefa ???
nu domne eu vreau la vorbitor !!!
Politistul :domne sunteti ruda cu inculpatul ???
Nu domne sunt avocatul.
Inseamna ca vreti o grefa.
Nu domne eu vreau vorbitor!!!
In fine pana la urma isi da seama politistul ca sunt prost si ca nu stiu ca pentru a discuta cu inculpatul trebuie sa solicit o grefa si nu vorbitor, zice ca mine si ma conduce la arest.
Am plecat intrigat si m-am dus la cartea lui Neagu si Volonciu nu scria nicaieri de chestia cu grefa. Pana nu te lovesti de ele nu stii

ioai... da va pricepeti de minune la divagatii

ok..
continuati..

PS
deci e totusi incheiere.. nu sentinta.. recurs in 15 zile si nu 5.. nu stiu ce-i ala crocobaur.. si cum tg mures e cam departe de Giurgiu .. nu am cum sa ma duc la restaurant.. hai Ignite spune-ne totusi ce e croco si mai ce..

PPS
fostii mei colegi judecatori s-au schimbat dupa ce s-au insurat

esti sigur ca nu asta este motivu schimbarii??

Aferim la cele despre Giurgiu.
@Kinga
crocobaur este chestia aceea pe care o primesti in loc de orice ai cere, fie ca este cotlet de porc, fie ca este muschiulet de vita, nu are varsta, nu are sex, nu are regn, nu are gust ...
@IGNITE
Domnisoara aceea pe care o vorbesti de "bine" nu s-a dezbarat de narav, dar s-a "ajuns", este vice la tribunal, vezi ca nu recunosti potentialul cand vezi un jude ?!
Concluzia este ca sa va feriti ca de dracu de orasul ala, refuzati orice dosar ca nu aveti sanse, decat sa-i sariti la gat judelui care ignora si lege si tot ce-i spui tu, mai ales daca nu faci parte din clica din oras.

@Kinga
crocobaur este chestia aceea pe care o primesti in loc de orice ai cere, fie ca este cotlet de porc, fie ca este muschiulet de vita, nu are varsta, nu are sex, nu are regn, nu are gust ...

@IGNITE
Domnisoara aceea pe care o vorbesti de "bine" nu s-a dezbarat de narav, dar s-a "ajuns", este vice la tribunal, vezi ca nu recunosti potentialul cand vezi un jude ?!

Concluzia este ca sa va feriti ca de dracu de orasul ala, refuzati orice dosar ca nu aveti sanse, decat sa-i sariti la gat judelui care ignora si lege si tot ce-i spui tu, mai ales daca nu faci parte din clica din oras.

Si daca daca ati voi...cate injuraturi mi am luat eu de la cei care sunt din Giurgiu...sau de la cei care nu sunt din Giurgiu si si spuneau ca sunt eu arogant si ca mananc cacat...
Deci si voi ati vazut aceleasi chestiuni sa inteleg?
Adica locul e de evitat.
Eu asa ceva am mai vazut si prin alte locuri...insa acolo totul e mai apasator. Avocatii sunt supersperiati de cei din Bucuresti si raspund cu niste treburi...pe de o parte ii inteleg eu...dar nu cred ca asta este sansa lor. Eu cred ca nu realizeaza ca sunt la un pas de dezastru. POMPEI scrie pe ei. E reteta din afara. Cu exceptia a doua, trei barouri...restul...pensii de intretinere...adoptii, divorturi...Iar Giurgiul are marele noroc cu cei doar 60 km de Bucuresti. Ajungi mai repede la Giurgiu decat in Militari.
Dar astia...sunt intr o cardasie unica...
Tu spui ca babeta aia a ajuns vicepresedinte de tribunal? Las o dracu!
Da ce a facut frate? ... a regulat pe careva? ca daca era tanara mai intelegeam...dar asa...
Mai stii dracu...
Deci si voi ati vazut aceleasi chestiuni sa inteleg?
Adica locul e de evitat.
Eu asa ceva am mai vazut si prin alte locuri...insa acolo totul e mai apasator. Avocatii sunt supersperiati de cei din Bucuresti si raspund cu niste treburi...pe de o parte ii inteleg eu...dar nu cred ca asta este sansa lor. Eu cred ca nu realizeaza ca sunt la un pas de dezastru. POMPEI scrie pe ei. E reteta din afara. Cu exceptia a doua, trei barouri...restul...pensii de intretinere...adoptii, divorturi...Iar Giurgiul are marele noroc cu cei doar 60 km de Bucuresti. Ajungi mai repede la Giurgiu decat in Militari.
Dar astia...sunt intr o cardasie unica...
Tu spui ca babeta aia a ajuns vicepresedinte de tribunal? Las o dracu!
Da ce a facut frate? ... a regulat pe careva? ca daca era tanara mai intelegeam...dar asa...
Mai stii dracu...