acelasi aparator pentru parti cu interese contrare
acelasi aparator pentru parti cu interese contrare
in cadrul aceluiasi litigiu acelasi aparator apara doua parti cu interese contrare..... in afara de art. din L.51/1995 care zice ca nu se poate, ce este de facut? ce poate face instanta de judecata?
multumesc.
multumesc.
offf nu ai inteles razman...razman wrote:Pai unul din parati nu a achiesat cumva la cererea reclamantului. Ca eu nu inteleg cum reprezinta doua parti contrare? Ce face avocatul zice ce zice si dupa aia funge in partea ailalta sa dea replica?
este vorba de scar si ignite

si te miri aici? stai sa ii vezi jucand tenis!

shit! I am so dead......
Daca vrei sa obtii un raspuns corect trebuie sa dai toate datele problemei.
Daca vrei sa obtii un raspuns gresit dar care sa-ti confirme teoria care te-ar avantaja, atunci procedeaza asa cum ai facut.
Dupa cum ai facut precizarea se intelege ca este vorba de un accident de circulatie, in care pagubitul si vinovatul vor in fapt sa-l oblige pe tert, care este societatea de asigurari, sa-si onoreze polita de asigurare.
Si da, avand acest obiect avocatul partii pagubite poate fi si avocatul partii vinovate, actiunea fiind indreptata impotriva tertului, scopul urmarit de cele doua parti fiind acelasi.
Dar poate ma insel eu
si nu esti consilierul juridic al societatii de asigurare si alta este speta, mai stii ...

Daca vrei sa obtii un raspuns gresit dar care sa-ti confirme teoria care te-ar avantaja, atunci procedeaza asa cum ai facut.

Dupa cum ai facut precizarea se intelege ca este vorba de un accident de circulatie, in care pagubitul si vinovatul vor in fapt sa-l oblige pe tert, care este societatea de asigurari, sa-si onoreze polita de asigurare.
Si da, avand acest obiect avocatul partii pagubite poate fi si avocatul partii vinovate, actiunea fiind indreptata impotriva tertului, scopul urmarit de cele doua parti fiind acelasi.
Dar poate ma insel eu