Constatare nulitate contract de ipoteca

Discutii privind procedura civila
demonica

Post by demonica » 14 May 2009, 20:26

inca nu stiu pe ce mi-a respins-o ca n-am primit sentinta din martie, oi vedea, acum am inceput sa scriu si actiunea impotriva mandatarului ca poate asa am sanse reale sa se constate nulitatea absoluta.

Va rog inca o data daca aveti o speta ceva care m-ar putea ajuta ar fi super. :floare:

ursu

Post by ursu » 14 May 2009, 20:47

Draga, nu spetele te ajuta pe tine acum! Fii realista: cauta un aparator bun, nu mai improviza, ca o faci pe ..barba ta!

razman

Post by razman » 14 May 2009, 20:53

Asculta ce zice ursu, ca zice bine

demonica

Post by demonica » 14 May 2009, 21:12

Da stiu ca e cel mai bun sfat, problema sunt banii.
si pana acum nici un avocat n-a spus ok te reprezint si imi dai banii la final sau o compensare ceva. eu sunt comerciant deci caut compensari.
Avocatul la postarea "avocat care n-are timp" a fost platit dar nu mi-a raspuns ca si citez nu eram intr-o dispozitie buna.
Pai daca e pe asa, cu scuzele de rigoare in caz ca cineva s-ar simti lezat - dar avocatul nu deschide gura si nu se prezinta la termene daca nu are banul achitat in avans si de preferat toti gramada.

MedEx

Post by MedEx » 14 May 2009, 21:22

Demonica din pacate asta e realitatea deoarece asa scrie si in contractul de asistenta juridica! Dar vezi ca sunt si avocati platiti la fiecare termen si cred ca varianta asta ti-ar conveni!
Incearca sa gasesti unul asa, caruia sa nu trebuiasca sa-i dai toti banii odata!
Spune din start avocatului ca vrei sa platesti asa la fiecare termen, sunt sigura ca vei gasi unul bine pregatit!
Bafta!

demonica

Post by demonica » 15 May 2009, 07:34

Mii de multumiri tuturor pentru toate sfaturile pe care le-am primit si va dau de veste cand am ceva palpabil

razman

Post by razman » 15 May 2009, 07:41

Neata, nu mai insista te rog pe actiunea asta in constatare ca i inadmisibila, si nu mai deschide 100 de subiecte pe 100 de forumuri ca pe cuvant, pe mine unul m ai zapacit, cand de fapt se leaga toate.

razman

Post by razman » 15 May 2009, 08:23

Iar impotriva notarului fa o plangere penala si te poti constitui parte civila, dar pt asta deschide un subiect pe penal sa intre in priza penalistii.

Post Reply