in martie platesti si prin octombrie treci pe topicul de la penal..o fi inselaciune ... o fi abuz...?

Ce motive financiare la 700 Euro pe caciula de avocat? la pretul asta ar trebui sa imparti sticle pline...nu goaleAlexCapatana wrote:cei ce se inscriu in anuar primescu automat 20 exemplare. nici nu se pune problema sa nu primeasca sau sa primeasca doar un exemplar.
nu se pot inscrie 12000 in acest anuar (motive financiare).
Anuarul in sine este util, nu pt avocat, ci pt cel care il primeste. Acesta din urma poate apela la un avocat specializat in drept comerial (exemplu), caci, in anuar se vor trece informatii de acest gen.
ehe....daca ar vrea 12000. dar nu e simplu deloc.
inca ceva.... SCAR, ai nevoie de sticle goale?, de care sa fie?
Nu am intrat in amanunte, am facut cateva precizari cu privire la anumite afirmatii. nu pot sa fac publice aceste informatii conform ctr meu de munca - clauza de confidentialitate.agenda wrote:spune cum justifici pretul. ce intra in pretul asta. cat este castigul tau?
daca tot intri in amanunte...pai atunci avem si dreptul sa stim cum ai ajuns la acest pret.
acum ma enervezi!AlexCapatana wrote:Nu am intrat in amanunte, am facut cateva precizari cu privire la anumite afirmatii. nu pot sa fac publice aceste informatii conform ctr meu de munca - clauza de confidentialitate.agenda wrote:spune cum justifici pretul. ce intra in pretul asta. cat este castigul tau?
daca tot intri in amanunte...pai atunci avem si dreptul sa stim cum ai ajuns la acest pret.
Scuzele sunt acceptate. dar tot nu pot sa iti spun cum am aj la acest pret. Pot doar sa iti zic ca eu am un salariu fix (nu primesc comision sau ceva de genul asta). pretul l-a stabilit dir general si imi risc jobul daca as spune cum s-a ajuns la el.agenda wrote:serafim wrote:Vaaaaaasi agenda ce urat....tastezi...vezi ca te baneaza Pretor !!!
![]()
![]()
![]()
adevarul este am tastat destul de uratimi cer scuze fata de alex. sincer. ma enervat raspunsul asta. (am mai primit unul asemanator azi si mi-am scos nervii pe alex). primeste te rog alex scuzele mele.
agenda wrote:aha! deci atunci nu mai exista clauza de confidentialitate!
ok. sigur. am facut deja plata. confima ca ai primit banii. am adus si alti cinci avocati cu mine.
apropo eu am platit dublu, deci vreu 4 pagini
AlexCapatana wrote:![]()
uof, chiar nu mai intelege nimeni o gluma?
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests