revista Consulting Review

Vesti de interes.
agenda

Post by agenda » 09 Apr 2009, 23:08

asa e serafime.

in martie platesti si prin octombrie treci pe topicul de la penal..o fi inselaciune ... o fi abuz...?
:lol:

serafim

Post by serafim » 10 Apr 2009, 00:00

scuze dar trebuie sa aduc mici completari mesajului initial...
se stie din start in cate exemplare se va tipari 15.000 care citez "se vor distribui gratuit la:ambasade ale Romaniei in strainatate (...) Primele 2000 de S.C. din Romania ca volum de activitate (...)"

:-D :-D :-D
deci eu din asta deduc ca cel care se va inscrie NU VA PRIMI nici macar un exemplar de ce ?
Nu se include in nici una din categoriile mentionate in sensul ca nu vor mai ramane de ce ?
- ambasade romane in strainatate 85;
- ambasade straine in Romania 79;
- camere de comert in tara 38;
- Sediile institutiilor Uniunii Europene 3+10;
- Barourile de avocati din Romania 41;
23.957 avocati pe tara )
- Institutii mass-media din Romania aprox. 1133
si inca nu am vorbit de facultati de drept si bibliotecile acestora....de institutiile subordonate Guvernului ...etc., etc.

cabinete individuale si societati de avocatura pe tara aproximativ 23.957 fara a mai pomeni de societatile de avocatura ...
( pentru a lua in calcul si posibilii candidati pentru aparitia in anuar, astfel potrivit ultimelor estimari UNBR la finele anului 2008 erau inregistrati 23.957 avocati pe tara )

deci ? daca jumatate se vor inscrie vor fi 12.000 ... credeti ca acestia vor primi toti un exemplar din anuar ?????

AlexCapatana

fiecare primeste 20 exemplare

Post by AlexCapatana » 14 Apr 2009, 09:38

cei ce se inscriu in anuar primescu automat 20 exemplare. nici nu se pune problema sa nu primeasca sau sa primeasca doar un exemplar.
nu se pot inscrie 12000 in acest anuar (motive financiare).
Anuarul in sine este util, nu pt avocat, ci pt cel care il primeste. Acesta din urma poate apela la un avocat specializat in drept comerial (exemplu), caci, in anuar se vor trece informatii de acest gen.

ehe....daca ar vrea 12000 :-D . dar nu e simplu deloc.

inca ceva.... SCAR, ai nevoie de sticle goale? :-D , de care sa fie? :-P

agenda

Re: fiecare primeste 20 exemplare

Post by agenda » 14 Apr 2009, 11:28

AlexCapatana wrote:cei ce se inscriu in anuar primescu automat 20 exemplare. nici nu se pune problema sa nu primeasca sau sa primeasca doar un exemplar.
nu se pot inscrie 12000 in acest anuar (motive financiare).
Anuarul in sine este util, nu pt avocat, ci pt cel care il primeste. Acesta din urma poate apela la un avocat specializat in drept comerial (exemplu), caci, in anuar se vor trece informatii de acest gen.

ehe....daca ar vrea 12000 :-D . dar nu e simplu deloc.

inca ceva.... SCAR, ai nevoie de sticle goale? :-D , de care sa fie? :-P
Ce motive financiare la 700 Euro pe caciula de avocat? la pretul asta ar trebui sa imparti sticle pline...nu goale

AlexCapatana

pai au toti aia 24000 700 euro sa dea?...

Post by AlexCapatana » 14 Apr 2009, 12:08

pe bune, daca ar fi sa o luam ca apar toti:

600 X 24000 = 12 mil euro....n-ai sa vezi asa ceva.

asta e ideea, 600 euro + TVA / avocat e ok, zic eu (pt cei care isi permit). eu estimez un 1% din nr total (cam 200 ar putea sa apara).

si atunci ar fi asa 600 x 200 = 120 mii euro. si in conditiile astea, tiraj mai mare de 15000 nu se poate. (costuri mari).

agenda

Post by agenda » 14 Apr 2009, 12:18

spune cum justifici pretul. ce intra in pretul asta. cat este castigul tau?

daca tot intri in amanunte...pai atunci avem si dreptul sa stim cum ai ajuns la acest pret.

AlexCapatana

nu am intrar in amanunte

Post by AlexCapatana » 14 Apr 2009, 20:56

agenda wrote:spune cum justifici pretul. ce intra in pretul asta. cat este castigul tau?

daca tot intri in amanunte...pai atunci avem si dreptul sa stim cum ai ajuns la acest pret.
Nu am intrat in amanunte, am facut cateva precizari cu privire la anumite afirmatii. nu pot sa fac publice aceste informatii conform ctr meu de munca - clauza de confidentialitate. :!:

agenda

Re: nu am intrar in amanunte

Post by agenda » 14 Apr 2009, 21:27

AlexCapatana wrote:
agenda wrote:spune cum justifici pretul. ce intra in pretul asta. cat este castigul tau?

Nu am intrat in amanunte, am facut cateva precizari cu privire la anumite afirmatii. nu pot sa fac publice aceste informatii conform ctr meu de munca - clauza de confidentialitate. :!:
acum ma enervezi!

pai einstein, am tot dreptul sa cunosc informatiile solicitate! cum altfel pot decide daca pretul este justificat?

asta este culmea! ce clauza de confidentialitate?! in alte cuvinte: bulshit

serafim

Post by serafim » 14 Apr 2009, 21:33

:-? Vaaaaaasi agenda ce urat....tastezi...vezi ca te baneaza Pretor !!! :-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 14 Apr 2009, 21:37

serafim wrote::-? Vaaaaaasi agenda ce urat....tastezi...vezi ca te baneaza Pretor !!! :-D :-D :-D
:-D

adevarul este am tastat destul de urat :oops: imi cer scuze fata de alex. sincer. ma enervat raspunsul asta. (am mai primit unul asemanator azi si mi-am scos nervii pe alex). primeste te rog alex scuzele mele. :razz:

AlexCapatana

Post by AlexCapatana » 15 Apr 2009, 15:02

agenda wrote:
serafim wrote::-? Vaaaaaasi agenda ce urat....tastezi...vezi ca te baneaza Pretor !!! :-D :-D :-D

adevarul este am tastat destul de urat :oops: imi cer scuze fata de alex. sincer. ma enervat raspunsul asta. (am mai primit unul asemanator azi si mi-am scos nervii pe alex). primeste te rog alex scuzele mele. :razz:
Scuzele sunt acceptate. dar tot nu pot sa iti spun cum am aj la acest pret. Pot doar sa iti zic ca eu am un salariu fix (nu primesc comision sau ceva de genul asta). pretul l-a stabilit dir general si imi risc jobul daca as spune cum s-a ajuns la el.

ideea e cam asa, cu pretul asta se acopera ch si iese si un profit (dar nu 1 mare)... daca tii neaparat, apari in anuar si iti zic dupa ce semnam contractu :-D (asta daca esti avocat :-P si vrei sa apari in el)

agenda

Post by agenda » 15 Apr 2009, 22:08

aha! deci atunci nu mai exista clauza de confidentialitate!
ok. sigur. am facut deja plata. confima ca ai primit banii. am adus si alti cinci avocati cu mine.

apropo eu am platit dublu, deci vreu 4 pagini :mrgreen:

AlexCapatana

era o gluma john

Post by AlexCapatana » 15 Apr 2009, 22:09

agenda wrote:aha! deci atunci nu mai exista clauza de confidentialitate!
ok. sigur. am facut deja plata. confima ca ai primit banii. am adus si alti cinci avocati cu mine.

apropo eu am platit dublu, deci vreu 4 pagini :mrgreen:
uof, chiar nu mai intelege nimeni o gluma?
nu am de ce sa justific pretul :evil:

agenda

Re: era o gluma john

Post by agenda » 15 Apr 2009, 22:11

AlexCapatana wrote::-D
uof, chiar nu mai intelege nimeni o gluma?
:-D :-D ba daaaaaaa!

tocmai postarea ta de mai sus dovedeste ca intelegi o gluma!
sa nu ma intelegi gresit, nu am vrut sa spun ca esti un nimeni...sincer nu am vrut! :lol:

Post Reply