INM 2009
old pissy...
kkk sa ti traiasca familia...LA FAMILIA?...esti tare...rau...de tot...vai de...mars...cu muzica aia...tu ai chef sa te iei de mine...esti viril din toate punctele nu?...
Ia ghici tu ... unde ma doare pe mine de tine?
in privinta examenului...eu spun sa stati linistiti...ca nu e chiar asa...desi poate fi...la cata minte la un loc exista...
oricum...cine vrea sa urmeze o anumita cariera...trebuie sa invete non stop, nu? si dupa ex.
acum...ce am putea face...sa stam...sa vedem...si dupa aia sa ne plangem?
kkk sa ti traiasca familia...LA FAMILIA?...esti tare...rau...de tot...vai de...mars...cu muzica aia...tu ai chef sa te iei de mine...esti viril din toate punctele nu?...
Ia ghici tu ... unde ma doare pe mine de tine?
in privinta examenului...eu spun sa stati linistiti...ca nu e chiar asa...desi poate fi...la cata minte la un loc exista...
oricum...cine vrea sa urmeze o anumita cariera...trebuie sa invete non stop, nu? si dupa ex.
acum...ce am putea face...sa stam...sa vedem...si dupa aia sa ne plangem?
Re: INM 2009
cobe_mitroi, in cat timp te-ai pregatit pentru examen ?cobe_mitroi wrote:Sunt unul dintre ""fericitii"care au picat anul asta la inm (prima data cand am dat. Am facut 70 grile, 42 inteligenta, si 9,86 interviu. Am picat la medie. In 2009 incerc din nou, insa mi-e frica sa nu le vina astora vreo idee cu lb. straina...Daca stiti ceva, impartasiti. V-ati apucat de invatat de acum sau din ianuarie?
nescafe, ce sa-ti zic...cumulat asa am invatat cam 3 luni asa cu simt de raspundere. Bagam carte in medie cam 5 ore pe zi. Erau zile cand stateam si 8 ore, dar zile in care nu invatam nimic...:) Acum sper sa am mai mult timp, cu toate ca inca nu m-am apucat de invatat. E mai greu cand mai trebuie sa si lucrezi :)...Oricum cred ca 4-5 luni cu cate 5 ore pe zi medie, ar putea da rezultate bune...
Ati vazut asta?
Pe site-ul INM - anunt din 04.02.09
pretestare rationament logic
http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=19&DetailID=892
K.
Pe site-ul INM - anunt din 04.02.09
pretestare rationament logic
http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=19&DetailID=892
K.
buna tuturor!sunt noua pe aici si cica as vrea sa incerc si eu anul asta la inm....din cate am citit,se intra din a 3-4a incercare....si eu nici macar nu am inceput sa inv.,dar m-am impacat cu gandul ca n-o sa intru.conteaza daca eu inv.dupa manualele din fac.?cei care ati mai dat,impatasiti-mi si mie cate ceva din ce m-ar astepta....
(