INM 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
ignite

Post by ignite » 17 Jan 2009, 19:33

old pissy...

kkk sa ti traiasca familia...LA FAMILIA?...esti tare...rau...de tot...vai de...mars...cu muzica aia...tu ai chef sa te iei de mine...esti viril din toate punctele nu?...

Ia ghici tu ... unde ma doare pe mine de tine?

in privinta examenului...eu spun sa stati linistiti...ca nu e chiar asa...desi poate fi...la cata minte la un loc exista...

oricum...cine vrea sa urmeze o anumita cariera...trebuie sa invete non stop, nu? si dupa ex.

acum...ce am putea face...sa stam...sa vedem...si dupa aia sa ne plangem?

NesCafe

Re: INM 2009

Post by NesCafe » 18 Jan 2009, 13:28

cobe_mitroi wrote:Sunt unul dintre ""fericitii"care au picat anul asta la inm (prima data cand am dat. Am facut 70 grile, 42 inteligenta, si 9,86 interviu. Am picat la medie. In 2009 incerc din nou, insa mi-e frica sa nu le vina astora vreo idee cu lb. straina...Daca stiti ceva, impartasiti. V-ati apucat de invatat de acum sau din ianuarie?
cobe_mitroi, in cat timp te-ai pregatit pentru examen ?

misa

Post by misa » 20 Jan 2009, 20:38

INM a suspendat concursul in desfasurare pentru personal de specialitate juridica. De examenul pentru inm nu au spus nimic. Nimic oficial, inca.
Deci, mai speram ca se da... :(

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 20 Jan 2009, 23:56

nescafe, ce sa-ti zic...cumulat asa am invatat cam 3 luni asa cu simt de raspundere. Bagam carte in medie cam 5 ore pe zi. Erau zile cand stateam si 8 ore, dar zile in care nu invatam nimic...:) Acum sper sa am mai mult timp, cu toate ca inca nu m-am apucat de invatat. E mai greu cand mai trebuie sa si lucrezi :)...Oricum cred ca 4-5 luni cu cate 5 ore pe zi medie, ar putea da rezultate bune...

luc4s

Post by luc4s » 21 Jan 2009, 00:56

Daca lucrezi, nu cred ca se poate sta 5 ore pe zi... :roll:

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 22 Jan 2009, 20:16

cam asa e ...dar facem eforturi...sa vedem poate mere...inca nu m-am apucat sa vad daca pot sa stau 5. :roll:

mircea86

Post by mircea86 » 31 Jan 2009, 11:54

salut lume!
bai.. bagati frica in mine :)
pana la urma e suspendata si admiterea in INM sau doar admiterea in profesia de magistrat ptr cei din alte specialitati juridice?

sibila

Post by sibila » 31 Jan 2009, 15:49

la amenintare- art 193, in carte lui tudorel toader am citit "coautoratul nu este posibil atuncic and fapta se savarseste prin viu grai"
Am o nelamurire, daca de ex. 2 persoane ameninta deodata aceeasi persoana prin viu grai- sa zicem una continua ideile celeilate, nu e coautorat?
Voi ce ziceti?

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 02 Feb 2009, 12:52

daca doua persoane ameninta in acelasi timp, fiecare dintre ele va raspunde ca autor pentru infractiunea de amenintare, deci vor fi doua infractiuni cu autori diferiti.

Kateri

Post by Kateri » 05 Feb 2009, 17:10

Ati vazut asta?

Pe site-ul INM - anunt din 04.02.09
pretestare rationament logic

http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=19&DetailID=892

K.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Feb 2009, 09:55

Si eu de la Constanta care nu mai studiez la nicio facultate unde depun cerere?
Nunnteleg...

alinamh

Post by alinamh » 09 Mar 2009, 22:48

buna tuturor!sunt noua pe aici si cica as vrea sa incerc si eu anul asta la inm....din cate am citit,se intra din a 3-4a incercare....si eu nici macar nu am inceput sa inv.,dar m-am impacat cu gandul ca n-o sa intru.conteaza daca eu inv.dupa manualele din fac.?cei care ati mai dat,impatasiti-mi si mie cate ceva din ce m-ar astepta....:-((

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 13 Mar 2009, 19:43

alinamh, singurul secret este sa inveti. Invata cam 5-6 ore pe zi si poate ai noroc. eu anul asta dau a doua oara. anul trecut am facut 70 de puncte, dar am picat la medie.Deci cum spunea cineva invatati, invatati, invatati ! bafta

fReya

Post by fReya » 10 Aug 2009, 10:49

Salut tuturor si multa bafta pe 27!

gavril

Post by gavril » 13 Aug 2009, 13:32

cobe_mitroi wrote:Deci cum spunea cineva invatati, invatati, invatati ! bafta
invatati, invatati si iar invatati.
iar cand va plictisiti ... apucati-va de altceva; de exemplu ... de invatat!

spor maxim!

Post Reply