INM 2009
INM 2009
Sunt unul dintre ""fericitii"care au picat anul asta la inm (prima data cand am dat. Am facut 70 grile, 42 inteligenta, si 9,86 interviu. Am picat la medie. In 2009 incerc din nou, insa mi-e frica sa nu le vina astora vreo idee cu lb. straina...Daca stiti ceva, impartasiti. V-ati apucat de invatat de acum sau din ianuarie?
S-a suspendat examenul !
Prin O.U.G. nr. 223/31 dec. 2008, privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, este suspendată ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante, inclusiv din sistemul judiciar, până la data de 31 decembrie 2009.
Judecător Cecilia Morariu
Purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii[/b]
Prin O.U.G. nr. 223/31 dec. 2008, privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, este suspendată ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante, inclusiv din sistemul judiciar, până la data de 31 decembrie 2009.
Judecător Cecilia Morariu
Purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii[/b]
N-am citit decat ce ati scris voi aici, dar la o prima impresie nu cred ca locurile scoase la concurs pentru viitorii auditori pot fi considerate posturi vacante.
Abia dupa cei 2 ani de studiu la INM auditorii care iau examenul de absolvire vor putea ocupa posturi vacante, ca judecatori sau procurori stagiari.
Iar absolventii INM din 2009 nu cred ca ocupa posturile prin concurs sau examen, ei sunt repartizati in functie de criteriile stiute.
Ca sa nu mai aiba (si) surprize din astea CSM-ul ar trebui sa scolarizeze mai multi auditori.
Abia dupa cei 2 ani de studiu la INM auditorii care iau examenul de absolvire vor putea ocupa posturi vacante, ca judecatori sau procurori stagiari.
Iar absolventii INM din 2009 nu cred ca ocupa posturile prin concurs sau examen, ei sunt repartizati in functie de criteriile stiute.
Ca sa nu mai aiba (si) surprize din astea CSM-ul ar trebui sa scolarizeze mai multi auditori.
AnulIV wrote:N-am citit decat ce ati scris voi aici, dar la o prima impresie nu cred ca locurile scoase la concurs pentru viitorii auditori pot fi considerate posturi vacante.
Locurile din INM pot fi considerate posturi vacante (de auditor de justiţie), condiţii în care admiterea INM ar fi afectată de ordonanţa cu pricina.
Să sperăm că-şi revin, având în vedere volumul uriaş al pensionărilor.
Oricum, cu sau fara contract, nu cred ca asta este distinctia, chiar daca anii de la INM sunt considerati vechime in munca (daca sunt considerati, ca nu stiu sigur, dar am o banuiala).
Ideea e ca auditorii doar invata intr-o institutie de invatamant pentru a putea ocupa posturi vacante peste un numar de ani.
Om trai si om vedea...
Ideea e ca auditorii doar invata intr-o institutie de invatamant pentru a putea ocupa posturi vacante peste un numar de ani.
Om trai si om vedea...