executare silita

Discutii privind procedura penala
Post Reply
negura84

executare silita

Post by negura84 » 28 Jan 2009, 17:02

nu stiu daca am scris unde trebuie!!! dar am si eu o rugaminte! am un credit la banca si nu am platit de ceva timp rata, azi au venit venit de la banca si cica daca nu platesc restantza ma baga in executare silita, dar eu nu am nici o proprietate si in plus locuiesc la parintzi, cand am facut creditul nu am girat cu nimic (imobil sau mobil) doar cu adeverintza de salariu. ma putetzi ajuta va rog??? pot pune sechestru pe apartament? sau ne pot evacua? caci eu nu am nici un drept asupra imobilului.

observer

Post by observer » 28 Jan 2009, 20:09

Pot urmari silit doar bunurile si veniturile tale nu si ale parintilor.

cristal

Re: executare silita

Post by cristal » 28 Jan 2009, 21:42

De ce ai postat la "procedura penala" , ca nu inteleg???
negura84 wrote: doar cu adeverintza de salariu.
Era o adeverinta...reala...sau contrafacuta?
Ce valoare are creditul? De cand nu l-ai mai platit?
De obicei bancile , dupa diligentele de rigoare in recuperarea creditului, isi "iau" banii de la firma de asigurare, iar aceste firme de asigurari de obicei cesioneaza creanta unor firme de recuperari!

Nu, imobilul sau alte bunuri mobile (cum ar fi masina) nu le pot urmari daca nu sunt ale tale personale.
Dar fii fara "grija" ca te pot urmari pe salariu.

negura84

Post by negura84 » 29 Jan 2009, 08:21

nu e o adeverintza falsa!! va multzumesc de ajutor. daca e sa opreasca din salar asta tot prin judecatorie nu? caci cand am facut adeverintza stipuleaza clar ca firma nu se obliga sa retzina din salar ratele. e bine ca nu se pot atinge de casa MULTZUMESC!!!!! mult

negura84

Post by negura84 » 29 Jan 2009, 08:23

nu e o adeverintza falsa!! va multzumesc de ajutor. daca e sa opreasca din salar asta tot prin judecatorie nu? caci cand am facut adeverintza stipuleaza clar ca firma nu se obliga sa retzina din salar ratele. e bine ca nu se pot atinge de casa MULTZUMESC!!!!! mult aaaaaaaa si imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie!!!! dar sincer nu am stiut unde sa pun! o zi cat mai placuta

negura84

Post by negura84 » 29 Jan 2009, 08:26

valoarea creditului (creditelor) e de 15.000 de euro, dar nu sunt girate cu nimic, le-am luat doar cu o simpla adeverintza de salar, nu am mai platit ratele de 3 luni

negura84

Post by negura84 » 29 Jan 2009, 08:29

multzumesc ,cristal; si observer, va multzumesc mult. imi suntetzi de mare ajutor

Post Reply