executare silita
executare silita
nu stiu daca am scris unde trebuie!!! dar am si eu o rugaminte! am un credit la banca si nu am platit de ceva timp rata, azi au venit venit de la banca si cica daca nu platesc restantza ma baga in executare silita, dar eu nu am nici o proprietate si in plus locuiesc la parintzi, cand am facut creditul nu am girat cu nimic (imobil sau mobil) doar cu adeverintza de salariu. ma putetzi ajuta va rog??? pot pune sechestru pe apartament? sau ne pot evacua? caci eu nu am nici un drept asupra imobilului.
Re: executare silita
De ce ai postat la "procedura penala" , ca nu inteleg???
Ce valoare are creditul? De cand nu l-ai mai platit?
De obicei bancile , dupa diligentele de rigoare in recuperarea creditului, isi "iau" banii de la firma de asigurare, iar aceste firme de asigurari de obicei cesioneaza creanta unor firme de recuperari!
Nu, imobilul sau alte bunuri mobile (cum ar fi masina) nu le pot urmari daca nu sunt ale tale personale.
Dar fii fara "grija" ca te pot urmari pe salariu.
Era o adeverinta...reala...sau contrafacuta?negura84 wrote: doar cu adeverintza de salariu.
Ce valoare are creditul? De cand nu l-ai mai platit?
De obicei bancile , dupa diligentele de rigoare in recuperarea creditului, isi "iau" banii de la firma de asigurare, iar aceste firme de asigurari de obicei cesioneaza creanta unor firme de recuperari!
Nu, imobilul sau alte bunuri mobile (cum ar fi masina) nu le pot urmari daca nu sunt ale tale personale.
Dar fii fara "grija" ca te pot urmari pe salariu.
nu e o adeverintza falsa!! va multzumesc de ajutor. daca e sa opreasca din salar asta tot prin judecatorie nu? caci cand am facut adeverintza stipuleaza clar ca firma nu se obliga sa retzina din salar ratele. e bine ca nu se pot atinge de casa MULTZUMESC!!!!! mult aaaaaaaa si imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie!!!! dar sincer nu am stiut unde sa pun! o zi cat mai placuta