Trafic de influenta -persoane juridice-

Discutii privind Dreptul Penal
kinga

Post by kinga » 16 Jan 2009, 11:36

IGNITE wrote: asta apropos ca incepand de la Alba incolo, daca intrebi pe cineva cat e ceasul...s ar putea sa iti spuna ca nu intelege ce spui, desi ii arati clar incheietura mainii stangi.
.
apai Ignite ce sa-ti fac.. astia de acolo au luat de bune declaratia...
stiiiii ala din 1918

"Deplină libertate naţională pentru toate popoarele conlocuitoare. Fiecare popor se va instrui, administra şi judeca în limba sa proprie prin indivizi din sânul său şi fiecare popor va primi drept de reprezentare în corpurile legiuitoare şi la guvernarea ţării în proporţie cu numărul indivizilor ce-l alcătuiesc.
Egală îndreptăţire şi deplină libertate autonomă confesională pentru toate confesiunile din Stat"

o tempore... :lol: :lol: :lol: :lol:

ignite

Post by ignite » 16 Jan 2009, 15:09

eu nu vreau ca cineva sa nu si foloseasca limba...tocmai, ca tara noastra este renumita pentru libertatile acordate...altceva am vrut sa spun...e vorba despre obraz...si de faptul ca pana la urma traim in aceeasi tara, indiferent de istorie...si trebuie sa fim uniti in tot.

Sa stii ca germanii sau ungurii nu au fost niciodata incantati de mutarea celor de la noi in tara respectiva: Germania sau Ungaria...interesul lor e sa te tina aici...si in nici un caz nu te vad cu aceiasi ochi precum pe ai lor... (ex cu svabii, plecati in germany si intorsi in tara...nu au acelasi accent, dialect mai vechi...aia stramba din nas...in fine) asta este o situatie aiurea oricum ai privi o si eu cred ca nu poate fi negata de nimeni cu adevarat...de asta am spus...cu minoritatea constrangi majoritatea...dar oamenii de rand...noi, ei...nu isi dau seama de chestia asta...

si mai e ceva...am o matusa in Sf. Gheorghe...sa stii ca ... la inceputurile carierei a avut anumite probleme "de acomodare", dar nu pentru ca avea ea vreun dinte impotriva cuiva...ci invers...de asta ... obiectiviatea in ceea ce ma priveste poate disparea...desi sunt dispus sa pricep tot.

asa ca...sa se duca si naibii...ca din moment ce ma aflam pe holurile unei facultati...la aceeasi sectie ca si ei...puteau sa imi spuna cat e ceasul ... ca nu dateau in greu. Si in MADAGASCAR...TI SE SPUNE CAT E CEASUL ... INDIFERENT CA ESTI FOSA sau LUP. Asta e o chestie de personalitate si nu trebuie sa devina ceva care e in legatura cu natia.

Post Reply