INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
cyclop
E un statut destul de neclar, e drept. INM e mai mult decât o instituţie de învăţământ. Vechimea de auditor e considerată vechime în funcţia de judecător sau procuror, după absolvire.
-
KKK
a fi corect sau a nu fi corect. aceasta e intrebarea.
-
MedEx
auditorii de justitie sunt salarizati primesc bani de la buget asta inseamna ca........
-
KKK
ar trebui sa le reduca banii dati. nu a zis Boc ca bugetarii trebuie sa stranga intai cureaua? pai sa reduca si la auditori. si la magistrati. si la toti bugetarii!

-
AnulIV
Presupunand ca auditorii ocupa posturi, la 2 ianuarie 2009, data intrarii in vigoare a ordonantei, erau "posturi" vacante de auditori de justitie la INM? (Nu vorbesc despre situatiile de exceptie in care poate s-au retras cativa auditori, pe diverse motive).
Vor fi "posturi" vacante de auditori doar dupa ce promotia 2007-2009 va da examenul de absolvire, "posturi" care pot fi scoase la concurs.
-
mariusms
MedEx wrote:auditorii de justitie sunt salarizati primesc bani de la buget asta inseamna ca........
De fapt, auditorii primesc o bursa.
-
cyclop
Bursă având caracterul unei indemnizaţii lunare, cu natura şi regimul juridic ale unui drept salarial.
-
mariusms
Da, ai dreptate. Cred ca putem vorbi de un statut cu natura mixta, de cursant-salariat. Din pacate, cam mic salariul (bursa).
-
misa
Am intrebat la INM. Nu se stie nimic sigur pentru examenul de anul asta.Aviz amatorilor.
-
elle_cv
sper sa revina asupra acestei ordonante...

-
misa
A mai sunat un prieten la inm si raspunsul lor a fost> nu are nici o legatura ordonanta cu noi, se tine examenul. Textual , asa a zis o doamna de acolo. Puteti suna la ei, pe site la contact se gaseste un telefon de-al lor.
-
irisnicole
o veste foarte buna, asa ca pentru inceput de an!

-
irisnicole
am sunat si eu in dimineata asta la INM si mi s-a spus ca n n-are nicio legatura admiterea cu ordonantan!
-
misa
Asa e si normal. Asta mai lipsea, sa suspende si concursul asta ca in rest... :(
-
irisnicole
Ati mai auzit ceva in legatura cu admiterea la INM?
eu am sunat iar la INM si acun s-a schimbat d-na de acolo: mi-a zis ca se va discuta in CSM si sa urmaresc pe situn lor! voi ce faceti? mai invatati?