INM 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
cyclop

Post by cyclop » 05 Jan 2009, 21:30

E un statut destul de neclar, e drept. INM e mai mult decât o instituţie de învăţământ. Vechimea de auditor e considerată vechime în funcţia de judecător sau procuror, după absolvire.

KKK

Post by KKK » 05 Jan 2009, 22:47

a fi corect sau a nu fi corect. aceasta e intrebarea.

MedEx

Post by MedEx » 05 Jan 2009, 22:50

auditorii de justitie sunt salarizati primesc bani de la buget asta inseamna ca........

KKK

Post by KKK » 05 Jan 2009, 22:53

ar trebui sa le reduca banii dati. nu a zis Boc ca bugetarii trebuie sa stranga intai cureaua? pai sa reduca si la auditori. si la magistrati. si la toti bugetarii! :-D

AnulIV

Post by AnulIV » 06 Jan 2009, 00:23

Presupunand ca auditorii ocupa posturi, la 2 ianuarie 2009, data intrarii in vigoare a ordonantei, erau "posturi" vacante de auditori de justitie la INM? (Nu vorbesc despre situatiile de exceptie in care poate s-au retras cativa auditori, pe diverse motive).

Vor fi "posturi" vacante de auditori doar dupa ce promotia 2007-2009 va da examenul de absolvire, "posturi" care pot fi scoase la concurs.

mariusms

Post by mariusms » 06 Jan 2009, 09:28

MedEx wrote:auditorii de justitie sunt salarizati primesc bani de la buget asta inseamna ca........
De fapt, auditorii primesc o bursa.

cyclop

Post by cyclop » 06 Jan 2009, 09:44

Bursă având caracterul unei indemnizaţii lunare, cu natura şi regimul juridic ale unui drept salarial.

mariusms

Post by mariusms » 06 Jan 2009, 09:48

Da, ai dreptate. Cred ca putem vorbi de un statut cu natura mixta, de cursant-salariat. Din pacate, cam mic salariul (bursa).

misa

Post by misa » 06 Jan 2009, 10:02

Am intrebat la INM. Nu se stie nimic sigur pentru examenul de anul asta.Aviz amatorilor.

elle_cv

Post by elle_cv » 06 Jan 2009, 12:48

sper sa revina asupra acestei ordonante... :-x

misa

Post by misa » 06 Jan 2009, 13:16

A mai sunat un prieten la inm si raspunsul lor a fost> nu are nici o legatura ordonanta cu noi, se tine examenul. Textual , asa a zis o doamna de acolo. Puteti suna la ei, pe site la contact se gaseste un telefon de-al lor.

irisnicole

Post by irisnicole » 06 Jan 2009, 16:10

o veste foarte buna, asa ca pentru inceput de an! :-(

irisnicole

Post by irisnicole » 07 Jan 2009, 09:48

am sunat si eu in dimineata asta la INM si mi s-a spus ca n n-are nicio legatura admiterea cu ordonantan!

misa

Post by misa » 07 Jan 2009, 09:54

Asa e si normal. Asta mai lipsea, sa suspende si concursul asta ca in rest... :(

irisnicole

Post by irisnicole » 13 Jan 2009, 11:06

Ati mai auzit ceva in legatura cu admiterea la INM?
eu am sunat iar la INM si acun s-a schimbat d-na de acolo: mi-a zis ca se va discuta in CSM si sa urmaresc pe situn lor! voi ce faceti? mai invatati?

Post Reply