De ce se executa in termenul de incercare? unde ai gasit varianta asta?mazgalici wrote:My mistake, Gavrile. Se executa in termenul de incercare.Am comis-o.
nea Bulai nu mai spune asta...cory_pisycutz06 wrote:si daca se suspenda, cand se mai executa?
Merci . :)
oricum, o sa scoti diferit, pe materii.Luc4s wrote:Merci . :)
Pana acum am facut grile din Magureanu, dar sunt net inferioare fata de ale lui Voineag.(cele de la INM sunt ca grad de dificultate intre cele doua)
Oricum are Voineag unele intrebari de ma lasa masca.
Inca nu ma apropii de punctajul tau(ce mi l-am impus ca target), dar nici f departe nu sunt.
Sper sa fac mai bine la penal si proc penala.
Este firesc sa se execute pedepsele complementare dupa executarea efectiva a pedepselor principale privative de libertate si nu in timpul suspendarii, avand in vedere ca dupa termenul de incercare opereaza reabilitarea de dreptmazgalici wrote:Dupa indelungi eforturi, reusesc si eu sa deschid topicul sa scriu ceva.
Am cautat si aseara si astazi prin materialele mele (eu am o gramada de xeroxuri din diferite carti, si nicio carte completa),si nu am gasit sursa care m-a inspirat. Nu mai stiu exact unde am citit, dar cred ca am dat peste o parere aflata in minoritate si, dat fiind ca am fost de acord cu punctul lui de vedere, mi-am insusit-o ca pe o regula.
Autorul respectiv se referea la executarea pedepselor complementare prevazute in art 64 lit a-c) pe toata durata termenului de incercare. Ratiunea lui a fost faptul ca s-ar aduce o lezare a bunului mers a unei activitati prin alegerea ...etc a unei persoane a carei stabilitate in functie este pusa sub semnul intrebarii.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests