Ce discutii aprinse pe seama mea, mai sa fie.

Si totul din pricina unei pisicute blande care zgarie rau.

Deci, corry pisicicuto, s-o luam metodic si franc, n-are rost sa ne ascundem dupa cires. Tu ma asociez pe mine cu veninul si afirmatiile lipsite de bun-simt.

Adica ma faci un nesimtit mai pe scurt.

Acuma, eu te intreb, un viitor magistrat, dupa cum vrei tu sa fii cat mai curand cu putinta, luand-o pe calea cea larga si nu pe via dolorosa a INM-ului,

asa trebuie sa vorbeasca cu un viitor coleg de breasla?

Sa-l faca nesimtit si inveninat? Foarte diplomat si elegant, ca sa te citez, n-am ce zice.

Ce interes as avea eu sa-mi stric relatiile cu tine sau cu oricine altcineva dintre cei intrati prin concurs cu 5 ani? Iti dai seama ca daca va fac pe toti incompetenti, cum sunteti destui intrati astfel, mi-as sparge oale-n cap fara vreun rost. Sunt eu masochist?

Nu-s. Problema ta pisicuto, ca sa pastram franchetea pana la final, este ca n-ai nici simtul humorului si nici nu prea pricepi care-i sensul mesajelor mele. N-am nimic cu cei care dau examenu asta. Foarte bine. S-o faca daca au posibilitatea asta. Ar fi si absurd sa nu profite de calea asta mai facila. Eu ridicam o problema de principiu, de ce se organizeaza un astfel de examen acum, de catre CSM, cand pot fi suplimentate foarte simplu locurile la INM. Si evident ca o ridicam pe baze factuale recunoscute de oricine are ochi de vazut, urechi de auzit, examenul cu 5 ani e net inferior exigentelor examenului de admitere la INM. Atat. In rest nu vad care-i supararea ta in ce ma priveste. Ca am declarat ca am facut 82 de puncte inainte de a incepe pregatirea, asta e realitatea. Ce trebuia sa fac, sa mint? Munca innobileaza si de ea nu-i scutit nimeni. Ca vorbesc despre juristi de pe langa covrigarii, ei exista, fie ca vrei, fie ca nu vrei si incearca si la examenul asta. Si da, imi place sa judec si voi judeca si de acum incolo cat m-o tine D-zeu in putere. :) Daca mai vrei sa-mi mai zici ceva de venin si alte sudalmi te rog scrie-mi pe privat. Stiu ca o sa ma intelegi.