cum a fost?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 01 Sep 2008, 21:54

Giovanni wrote:Cum a fost Fanfane? Ca sunt curios. Sper sa fie cu noroc pentru tine anul asta.
mai rau ca niciodata...vreo 60 si ceva...insa grilele le-am facut acasa cu un ochi la un meci de fotbal si cu o bere rece langa mine...anul asta a fost "pas" :grin: ...in curand fac 5 ani (vechime :grin: )...

sa aveti bafta in continuare si sper sa reusiti

sa auzim de bine

parole

Post by parole » 02 Sep 2008, 01:46

Mie testul de logica imi face placere sa-l rezolv. Tocmai pentru ca este logic si atat. :lol: Fara toceala, fara detalii tehnice de procedura pe care in mod normal nimeni nu le retine daca are la dispozitie un program legislativ sau si mai simplu, un cod. La pretestarea din toamna am avut o prestatie destul de buna. Deci nu-mi fac probleme. Si pana la urma n-ar trebui sa va faceti nici voi. Au fost oameni care au luat si peste 80. Vezi luciann acum 2 ani daca nu ma inseala memoria. Se poate asadar.

La interviu stie cineva daca trebuie citit ceva din codul deontologic al magistratilor? E utila o astfel de lectura in fata comisiei respective?

mariusms

Post by mariusms » 02 Sep 2008, 08:26

parole wrote: Mie testul de logica imi face placere sa-l rezolv. Tocmai pentru ca este logic si atat. :lol: Fara toceala, fara detalii tehnice de procedura pe care in mod normal nimeni nu le retine daca are la dispozitie un program legislativ sau si mai simplu, un cod. La pretestarea din toamna am avut o prestatie destul de buna. Deci nu-mi fac probleme. Si pana la urma n-ar trebui sa va faceti nici voi. Au fost oameni care au luat si peste 80. Vezi luciann acum 2 ani daca nu ma inseala memoria. Se poate asadar.

La interviu stie cineva daca trebuie citit ceva din codul deontologic al magistratilor? E utila o astfel de lectura in fata comisiei respective?
Trebuie citit Codul deontologic, pentru ca se dau intrebari care au tangenta cu acesta. O lecturare de 15 minute a Codului este arhisuficienta.
Felicitari tuturor celor care au participat si bafta celor care merg in turul 2 preliminar.

dasefx

Post by dasefx » 02 Sep 2008, 16:33

am punctat 73. ce sa zic...nu ma asteptam...n-am invatat...
acum sigur n-am sanse
astept sa se afiseze listele si in functie de rezultate ma mai gandsc dc merg mai departe

cenzor

Post by cenzor » 03 Sep 2008, 18:53

din ce vad şi aud, putini trec de 80...cred ca majoritatea sunt intre 70 si 80...
logica si interviul pot face diferenta...

giovanni

Post by giovanni » 03 Sep 2008, 19:20

Putini dintre noi, cei de pe forum. Exceptie Parole daca nu ma insel, nu cred ca mai e altcineva cu peste 80. Dar dintre cei care nu sunt forumisti? Oare cati vor fi?

magdan

Post by magdan » 03 Sep 2008, 20:25

Aflam maine!
Am niste emotiii!!!!
Oare ne vor fierbe pana seara tarziu?

giovanni

Post by giovanni » 03 Sep 2008, 21:28

magdan wrote:Aflam maine!
Am niste emotiii!!!!
Oare ne vor fierbe pana seara tarziu?
Nu-i exclus. Si-au cam facut un obicei din asta. Atata doar ca nu ne vor fierbe ei, ci vom fierbe noi insine... in suc propriu.
Daca voi fi pe locul 200 sper la mult si incep sa am emotii. Daca voi fi pe 300 merg mai departe cu tupeu, ca si cand nu as mai avea nimic de pierdut. Daca voi fi pe la 400 sau chiar dupa, nu mai vreau sa aud veci pururi de INEMEU.

parole

Post by parole » 03 Sep 2008, 21:53

Cunosc cel putin 5 colegi de-ai mei care au luat peste 8. Estimativ am putea scadea 2-3 puncte din notele de anul trecut, pentru ca au fost crescute cu 6 puncte din oficiu, din care, sa zicem, in medie cam 3-4 bucati ar fi fost oricum obtinute si daca nu s-ar fi anulat pentru ca unii oameni le-au rezolvat corect din start.

Deci cel care a luat 83 de puncte anul trecut, ar avea 80 anul asta. Ultima nota de 83 a fost pe pozitia 86. Sub pozitia 86 pana la 160 ar veni restul notelor mai mici de 80 pana la 77-78. Pe logica asta estimez ca vreo jumatate din cei 160 vor avea note peste 80 pana la un maxim de 88-89 de puncte, iar cealalta jumatate de 80 vor avea note intre 77 si 80. O sa vedem daca se confirma asta.

Anul trecut pe la ce ora se afisasera rezultatele? Dimineata, dupa-masa, seara?? Isi mai aduce aminte cineva?

Cicero25

Post by Cicero25 » 03 Sep 2008, 22:08

eu cred ca anul trecut au fost maxim 60 de insi cu note de 8 si peste 8

Cicero25

Post by Cicero25 » 03 Sep 2008, 22:09

si oricum ar fi, testul de rationament va face diferenta anul acesta, si bineinteles interviul si pilele:))

parole

Post by parole » 03 Sep 2008, 22:19

Eu cred ca testul de rationament nu va face mare diferenta pt ca acolo rezultatele sunt relativ asemanatoare, cam toata lumea ia intre 40 si 50 de puncte. Interviul va fi hotarator, una e sa iei 7, alta e sa iei 10. :grin: Diferenta de 3 puncte te poate salta sau cobori cu 3 puncte in media generala. Si hai cumulat cu logica mai pui 1-2 puncte. Deci se pot recupera fata de adversarul tau mai bine pozitionat pana la 4-5 puncte pe probele astea, in conditii de mare bulan, evident pentru tine si nesansa pentru adversar. :lol:

Cicero25

Post by Cicero25 » 03 Sep 2008, 22:47

nu e vorba de sansa sau de nesansa ci doar de logica si aptitudini de viitor magistrat

parole

Post by parole » 03 Sep 2008, 23:06

Ba e vorba de sansa si de nesansa. Sansa ca adversarul tau sa nu aiba nici logica, nici aptitudini de magistrat; nesansa ca adversarul tau sa le aiba. Daca si tu si adversarul tau le aveti, atunci pozitia in clasament ramane aceeasi iar tu, cel cu mai putine puncte de pe urma testului de drept, te poti sterge pe bot de inm. Cred ca acum e mai explicit de ce ai nevoie de sansa si la probele urmatoare. :lol:

Cicero25

Post by Cicero25 » 03 Sep 2008, 23:29

stai calm, nu te enerva:))
sansa ori nesansa, hai bafta pe viitor!

Post Reply