INM2005
Am citit pe Avocatnet ca proiectul de lege privind modificarea codului de procedura penala in scopul corelarii acestuia cu codul penal e pe lista MJ-ului. Fiind vorba de o lege de modificare si nu de un nou cod de procedura poate sa intre mai repede in vigoare. Prin urmare daca se grabesc...
Dar am inteles ca se modifica inca si noul cod...Nu stiu cum o sa fie. Din cate am inteles de la o prietena licenta la Bucuresti se da dupa vechiul cod.
Poti sa-mi spui si mie numarul in care ai citit articolul. Mersi.
Dar am inteles ca se modifica inca si noul cod...Nu stiu cum o sa fie. Din cate am inteles de la o prietena licenta la Bucuresti se da dupa vechiul cod.
Poti sa-mi spui si mie numarul in care ai citit articolul. Mersi.
oricum confuzia exista si este uneori frustranta mai ales ca uneori imi doresc sa nu stau cu codul nou intr-o mana cu cartea intr-alta si sa adaptez
dar cum la noi in totul este relativ si schibarile sunt necesare desi uneori sunt prost administrate
mai grav e pt cei care dau licenta de pe un cod si examenul la mag de pe altul
dar cum la noi in totul este relativ si schibarile sunt necesare desi uneori sunt prost administrate
mai grav e pt cei care dau licenta de pe un cod si examenul la mag de pe altul
corectare ...
mary 2004 ... bine ar fi sa ai dreptate ... Insa realitatea e alta ...
Art.3 (1) - Data si locul sustinerii concursului de admitere, tematica, cuantumul taxei si numarul locurilor la Institutul National al Magistraturii se afiseaza la sediul Ministerului Justitiei si la sediul tribunalelor cu cel putin 45 de zile inainte de data sustinerii concursului, se publica intr-un cotidian central, in Monitorul Oficial, la Institutul National al Magistraturii si pe site-ul Ministerului Justitiei.
Asta asa era anul trecut ... Poate ca anul acesta va fi altfel ...
Art.3 (1) - Data si locul sustinerii concursului de admitere, tematica, cuantumul taxei si numarul locurilor la Institutul National al Magistraturii se afiseaza la sediul Ministerului Justitiei si la sediul tribunalelor cu cel putin 45 de zile inainte de data sustinerii concursului, se publica intr-un cotidian central, in Monitorul Oficial, la Institutul National al Magistraturii si pe site-ul Ministerului Justitiei.
Asta asa era anul trecut ... Poate ca anul acesta va fi altfel ...

...
adi_avo esti sigur ? eu tocmai am descarcat regulamentul de pe pagina oficiala INM (www.inm-lex.ro) si se pare ca tot 45 de zile este.
Spune-mi de unde pot lua acel regulament unde scrie de cele 90 de zile... Oricum .. e bine sa fie asa ...
Spune-mi de unde pot lua acel regulament unde scrie de cele 90 de zile... Oricum .. e bine sa fie asa ...