@luc4s
Purtare abuziva. 250 (1) si (2).
Cum adica sa imi conving clientul sa depuna marturie mincinoasa? Stimate domnule, nu trebuie sa spuna decat ceea ce a vazut si auzit. Oricum eu am relatat doar o mica parte din expresiile jignitoare si amenintari, aici pe forum. Am facut mentiunea ca era la discutie doar clientul, eu si el pentru a arata ca nu are cum sa se apere cu vreo marturie ,,binevoitoarenn din partea vreunui coleg.
Sa imi mearga purtare abuziva? Nu am scris pe forum pentru a ma lauda cu ce mi s-a intamplat (pentru ca nu e tocmai de laudat ce mi s-a intamplat, nu?) ci pentru a cere un sfat din partea unor colegi care poate au patit si ei asa ceva. Din cate am vazut nu sunt singur.
Spui ca nu o sa-l sanctioneze nimeni pt asa ceva. Nu stiu daca e asa sau nu pentru ca nu am lucrat in politie. Poate este cum spui tu si nu se sanctioneaza asa ceva. Atunci eu ma intreb: de ce? Nu este suficient de grav sa insulti si sa amentinti pe cineva? Ce trebuia sa patesc? Sa fiu batut, violat, omorat? Sau sa inteleg ca atare practici sunt de fapt incurajate? Sau poate ca in cazul politistilor acestia beneficiaza de vreo imunitate de care eu nu stiam, pentru ca eu cetatean al acestei minunate tari daca imi permit sa savarsesc o infractiune voi condamnat si poate ma aleg si cu excluderea din profesia de avocat.
Spui ca probatoriul e slabut. Da asa e. E slabut in comparatie cu alte probatorii, si as vrea sa fi avut si alte mijloace de proba, dar din pacate nu le am. Nu intodeauna poti dovedi asa cum ti-ai dori infractiunile (lucru pe care dealtfel sunt convis ca il stii), insa asta nu insemana nu vor putea fi pronuntate sentinte de condamnare daca din probe rezulta o stare de fapt neechivoca care releva savarsirea infractiunii. Nu cred ca exista limitari ale codului de procedura din acest punct de vedere.
@lefterel
Domnul meu ai scris mai sus cateva randuri luate dintr-un mesaj de-al meu de la pagina 1 al acestui topic (al doilea mesaj al meu), [b]insa le-ai modificat[/b].
Citatul dat de tine este: ,,Daca lucrurile nu se misca: presa. Si daca stiu ca o sa cumpar prima pagina cu o suma f mare tot fac treaba mare.nn
Insa eu am scris in mesaj de fapt: ,,Daca lucrurile nu se misca: presa. Si daca stiu ca o sa cumpar prima pagina cu o suma f mare tot fac treaba asta.nn
Este o diferenta intre: ,,treaba astann si ,,treaba marenn
De ce te comporti asa? Eu nu mi-am permis sa te jignesc sau sa vorbesc cu tine in bataie de joc.