sanctiune in procedura penala

Discutii privind procedura penala
Luana

Post by Luana » 08 Jan 2005, 17:10

mie imi plac enorm barbatii de peste 50 de ani :) :wink:

norocel

Post by norocel » 09 Jan 2005, 10:42

dalma wrote:Nu stiu daca ati observat , dar este printre putinii care raspunde la subiect :?:
Nu, chiar n-am observat legatura intre subiect si raspunsurile lui dricaru :oops:
dalma wrote:fara sa-si impaneze mesajele cu fraze sforaitoare copiate din cartile de drept cu tiraj mare , pe care cu siguranta ( macar ) le-am rasfoit majoritatea dintre noi ::
Poate ar trebui aprofundate si nu numai rasfoite, mai ales ca nu noi inventam legile!
dalma wrote:Si , in cele din urma , de unde mai oameni buni , samanta asta permanenta de scandal :?:
De la aroganta :roll: nesustinuta prin cunostinte solide a lui Dricaru? :lol: :lol: :lol:

wittmann

Post by wittmann » 09 Jan 2005, 21:03

Ptr. "dricaru":
Ai spus ca notele de sedinta nu reprezinta un substitut al incheierilor. 100% corect!. Insa pe baza lor inculpatul isi face apararile (aici nu sunt de acord cu tine). As face o analogie cu situatia in care partii i se comunica o hotarare care nu corespunde cu realitatea (ex: inculpatului i se comunica copia dispozitivului in care se mentioneaza ca a fost achitat, desi in realitate minuta scrisa de catre judecator arata ca a fost condamnat).

dricaru

Post by dricaru » 10 Jan 2005, 19:56

Witt...
Ai ales un ex in care st de acord cu tine...
Pt ca legea prevede sanctiuni exprese in legatura cu hotaririle ce nu corespund adevarului
Nu exista insa o sanctiune similara in legatura cu acele note...

Post Reply