sanctiune in procedura penala
Nu, chiar n-am observat legatura intre subiect si raspunsurile lui dricarudalma wrote:Nu stiu daca ati observat , dar este printre putinii care raspunde la subiect

Poate ar trebui aprofundate si nu numai rasfoite, mai ales ca nu noi inventam legile!dalma wrote:fara sa-si impaneze mesajele cu fraze sforaitoare copiate din cartile de drept cu tiraj mare , pe care cu siguranta ( macar ) le-am rasfoit majoritatea dintre noi ::
De la arogantadalma wrote:Si , in cele din urma , de unde mai oameni buni , samanta asta permanenta de scandal

Ptr. "dricaru":
Ai spus ca notele de sedinta nu reprezinta un substitut al incheierilor. 100% corect!. Insa pe baza lor inculpatul isi face apararile (aici nu sunt de acord cu tine). As face o analogie cu situatia in care partii i se comunica o hotarare care nu corespunde cu realitatea (ex: inculpatului i se comunica copia dispozitivului in care se mentioneaza ca a fost achitat, desi in realitate minuta scrisa de catre judecator arata ca a fost condamnat).
Ai spus ca notele de sedinta nu reprezinta un substitut al incheierilor. 100% corect!. Insa pe baza lor inculpatul isi face apararile (aici nu sunt de acord cu tine). As face o analogie cu situatia in care partii i se comunica o hotarare care nu corespunde cu realitatea (ex: inculpatului i se comunica copia dispozitivului in care se mentioneaza ca a fost achitat, desi in realitate minuta scrisa de catre judecator arata ca a fost condamnat).