studii superioare

Discutii privind litigiile de munca
ando

studii superioare

Post by ando » 07 Aug 2007, 11:16

Stie cineva vreun text legal in care sa se specifice obligativitatea studiilor superioare pentru functiile de conducere in cadrul unei unitati?
ex. este obligatoriu sa ai studii superioare pt a fi director comercial?
multumesc

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 11:36

si crezi ca daca deschizi 4 topicuri separate cu aceeasi intrebare....primesti rsapuns mai rapid ??:??? :grin: :-D :-D :-D

LUMINITA2006

Post by LUMINITA2006 » 07 Aug 2007, 13:16

In COR sunt descrise toate ocupatiile din Romania, precum si studiile minime necesare pentru acestea.

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 13:37

LUMINITA2006 wrote:In COR sunt descrise toate ocupatiile din Romania, precum si studiile minime necesare pentru acestea.
Luminita draga am postat rapsunsul dar ando are 5 topicuri deschise cu aceeasi intrebare...asa ca ne vom repeta la nesfarsit !!!! :grin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

LUMINITA2006

Post by LUMINITA2006 » 07 Aug 2007, 14:25

Serafim, draga, cred ca ti-ar prinde bine un concediu undeva, in tinuturi tropicale, ca la serviciu oricum nu prea ai ce face, din cate vad eu. :roll: :bye:

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 14:36

poate sunt in concediu....te deranjeaza???

LUMINITA2006

Post by LUMINITA2006 » 07 Aug 2007, 14:41

Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta :-(

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2007, 15:04

LUMINITA2006 wrote:Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta :-(
serafime mai ales agata fete! :-D :-D :-D

luminita ce ai draga cu serafim?? :-x :-x
toata lumea se ia de toata lumea!
de ceeeeeeeeeeee? :-( :-(

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 15:25

LUMINITA2006 wrote:Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta :-(

acus ajung si puisor !!!
sa stiti tanti luminita ca am papat tot ...si pot pleca tai, tai...cu fetele eu zic sa o mai las putin....pana mai cresc..... :twisted:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 07 Aug 2007, 19:36

serafim wrote:

acus ajung si puisor !!!
sa stiti tanti luminita ca am papat tot ...si pot pleca tai, tai...cu fetele eu zic sa o mai las putin....pana mai cresc..... :twisted:
:-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2007, 19:38

:oops: :oops: deci serafime nu esti fetita? :oops: :oops: :oops:

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 19:59

paaaai asta era ideea ca nu-s lesbi...inca :x :grin:

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2007, 20:05

dar am crezut ca esti fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! dar ai postat ca si o fetita in unele cazuri!
sunt sigura, etc :oops:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 07 Aug 2007, 20:35

8O :-D

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2007, 20:37

ce razi? :-x

Post Reply