studii superioare
studii superioare
Stie cineva vreun text legal in care sa se specifice obligativitatea studiilor superioare pentru functiile de conducere in cadrul unei unitati?
ex. este obligatoriu sa ai studii superioare pt a fi director comercial?
multumesc
ex. este obligatoriu sa ai studii superioare pt a fi director comercial?
multumesc
Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta 

serafime mai ales agata fete!LUMINITA2006 wrote:Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta

luminita ce ai draga cu serafim??

toata lumea se ia de toata lumea!
de ceeeeeeeeeeee?

LUMINITA2006 wrote:Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta
acus ajung si puisor !!!
sa stiti tanti luminita ca am papat tot ...si pot pleca tai, tai...cu fetele eu zic sa o mai las putin....pana mai cresc.....

serafim wrote:LUMINITA2006 wrote:Nu ma deranjeaza, din contra, mi-as dori si eu, dar mai devreme spuneai ceva de intors din instanta, iar pe de alta parte, in concediu faci de regula cu totul altceva decat sa stai pe site. Daca nu, asculta sfatul unui om, cred eu, mai batran ca tine: agata fete, stai la soare, fa orice, dar numai distreaza-te, ca viata e scurta
acus ajung si puisor !!!
sa stiti tanti luminita ca am papat tot ...si pot pleca tai, tai...cu fetele eu zic sa o mai las putin....pana mai cresc.....