rautate de mama si fratii

Familiei
mada81

rautate de mama si fratii

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 11:25

va salut pe toti!!!!!!!am o mare nedumerire....am sa va spun in mare despre ce este vorba...eu sunt in concubinaj cu un baiat de 6 ani si din acest motiv familia lui [mama si cei doi frati ai sai}au incercat din totdeauna sa il dea afara din casa {mamei} care de putin timp a donato ficei{surori lui} ce drepturi mai are el ?mama lui inca traiestre...poate fi dat afara din casa legal in aceasta situatie? va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ...va multumesc!!!! :bye:

serafim

Post by serafim » 06 Aug 2007, 11:30

mai exact ne poti spune ceva despre aceasta "donatie" ????

si deci sa inteleg ca tu stai impreuna cu concubinul in acea casa ??? respectiv in casa mamei lui ...donata acum surorii ???

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 12:58

da ...locuiesc in aceasta familie.....mai exact poti sa mi spui ce sanse avem ? merci

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 13:04

imi raspunde si mie cineva????? :(

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 13:10

:-(

agenda

Post by agenda » 06 Aug 2007, 14:38

stai si nu plange!
daca lucrurile stau cum ai spus tu pararea mea este ca nu poate fi obligata proprietarea casei (sora prietenului tau) sa va tina in casa.

dar poate ii raspunzi lui serafim referitor la donatie si vedem si alte pareri.
cum a dobandit mama dreptul de proprietate asupra casei? prin cumparare mostenire? daca prin cumparare era casatorita la data achizitionarii? daca mostenire de la cine etc.....

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 14:49

eu nu plang.....nu este vb de mine aici... :lol: mama lui a vandut apartamentul care i s a dat de pe timpul comunismului ptr copii si a cumparat o casa la curte prin 2003....normal pe numele ei!!dupa care a donato ficei{sora prietenului meu}nu stiu mai multe detalii...vreau doar sa stiu ce sanse mai are prietenul meu sa ramana in aceasta casa....????!!!!!!ms

agenda

Post by agenda » 06 Aug 2007, 14:56

prietenul tau este major?
mama prietenului tau este vaduva? divortata? inca casatorita?

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 14:59

da are37 ani iar mama lui este divortata de 20 ani cam asa....

agenda

Post by agenda » 06 Aug 2007, 15:04

sincer sper sa primesti si alte pareri dar cred ca poate ramane numai daca este tolerat acolo. nu folosesc cuvantul intr-un sens negativ.
exista intradevar o obligatie de intretinere stabilita prin codul familiei dar.......
:(

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 15:08

da probabil..cine stie! poate o sa primesc si vesti mai bune.ms

parole

Post by parole » 06 Aug 2007, 15:10

N-are nicio sansa! La 37 de ani trebuia sa-si faca o soarta-n viata! Ce-i ma-sa? Casa de ajutor social? Sa se-npace cu ea, altfel va zbura de acolo...

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 16:22

parole vb frumos ca nu suntem la piata....poate tu nai inteles cum sta treaba cu prietenul meu si in ce situatie este!!!atata timp cat fratele lui locuieste in aceasi casa {a mamei}cu sotia....si sora lui a devenit proprietara peste noapte la casa..prietenul meu e mai prost sa cedeze la tot ?...aici nu e vb de facut soarta sau mai stiu ce...sunt niste drepturi mama-fiu .sau nu mai sunt ??voi stiti mai bine ..deasta am intrat aici sa va cer parerea..

frido

Post by frido » 06 Aug 2007, 16:30

Draga, el nu are nici un drept la casa ,mama poate face ce vrea cu casa ,eventualele drepturi se vor naste la moartea mamei...Pana atunci drumul ...e mai bine pt voi din toate punctele de vedere,si Parole are dreptate la 37 de ani se pretinde nu sa fie mai prost ca ceilalti ,dar sa aiba mai multa demnitate,ca la-ntins mana e usor!

mada81

Post by mada81 » 06 Aug 2007, 16:41

mai aici nu este vb de intins mana sau demnitate...in primul rand daca nu ii dadea statul casa cu 4 camere pe fiecare copil ea nu avea ce vinde sa ii lase lui fiicasa acuma...intelegi? ii dadea statul doar o garsoniera daca nu avea copii.dar se pare ca nu am cu cine sa vb sa ma inteleaga......

Post Reply