rautate de mama si fratii
rautate de mama si fratii
va salut pe toti!!!!!!!am o mare nedumerire....am sa va spun in mare despre ce este vorba...eu sunt in concubinaj cu un baiat de 6 ani si din acest motiv familia lui [mama si cei doi frati ai sai}au incercat din totdeauna sa il dea afara din casa {mamei} care de putin timp a donato ficei{surori lui} ce drepturi mai are el ?mama lui inca traiestre...poate fi dat afara din casa legal in aceasta situatie? va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ...va multumesc!!!! 

stai si nu plange!
daca lucrurile stau cum ai spus tu pararea mea este ca nu poate fi obligata proprietarea casei (sora prietenului tau) sa va tina in casa.
dar poate ii raspunzi lui serafim referitor la donatie si vedem si alte pareri.
cum a dobandit mama dreptul de proprietate asupra casei? prin cumparare mostenire? daca prin cumparare era casatorita la data achizitionarii? daca mostenire de la cine etc.....
daca lucrurile stau cum ai spus tu pararea mea este ca nu poate fi obligata proprietarea casei (sora prietenului tau) sa va tina in casa.
dar poate ii raspunzi lui serafim referitor la donatie si vedem si alte pareri.
cum a dobandit mama dreptul de proprietate asupra casei? prin cumparare mostenire? daca prin cumparare era casatorita la data achizitionarii? daca mostenire de la cine etc.....
eu nu plang.....nu este vb de mine aici...
mama lui a vandut apartamentul care i s a dat de pe timpul comunismului ptr copii si a cumparat o casa la curte prin 2003....normal pe numele ei!!dupa care a donato ficei{sora prietenului meu}nu stiu mai multe detalii...vreau doar sa stiu ce sanse mai are prietenul meu sa ramana in aceasta casa....????!!!!!!ms

parole vb frumos ca nu suntem la piata....poate tu nai inteles cum sta treaba cu prietenul meu si in ce situatie este!!!atata timp cat fratele lui locuieste in aceasi casa {a mamei}cu sotia....si sora lui a devenit proprietara peste noapte la casa..prietenul meu e mai prost sa cedeze la tot ?...aici nu e vb de facut soarta sau mai stiu ce...sunt niste drepturi mama-fiu .sau nu mai sunt ??voi stiti mai bine ..deasta am intrat aici sa va cer parerea..
Draga, el nu are nici un drept la casa ,mama poate face ce vrea cu casa ,eventualele drepturi se vor naste la moartea mamei...Pana atunci drumul ...e mai bine pt voi din toate punctele de vedere,si Parole are dreptate la 37 de ani se pretinde nu sa fie mai prost ca ceilalti ,dar sa aiba mai multa demnitate,ca la-ntins mana e usor!