revin din nou pe site-ul vostru pentru un sfat:
procesul meu de divort s-a incheiat si astept hotararea
din pacate nu a fost , asa cum mi-a tot sugerat judecatoarea,un proces elegant,cu un martor de complezenta, ci cu martori care au spus fiecare
cum au perceput ei realitatea din familia mea!
mi s-a spus ca cel mai probabil cele 2 fete minore vor ramane la mine si desfacerea casatoriei va fi din vina ambelor parti
ce sanse am ,si cum trebuie procedat daca vreau sa fac recurs, deoarece
convingerea mea este ca in totalitate a fost vina sotului, iar pe de alta parte am fost consiliata ca o hotarare in acest sens mi-ar putea fi favorabila la partaj.Aceasta actiune trebuie timbrata din nou si avocata imi va cere un nou onorariu ?
Pot schimba avocata daca sunt nemultumita de prestatia acesteia din timpul procesului sau ar trebui sa apelez in continuare la ea?
recurs si apel dupa divort
motivul pentru care a fost defacuta casatoria (culpa comuna sau culpa numai unuia dintre soti) NU ARE NICI O INRAURIRE ASUPRA PARTAJULUI.
calea de atac se timbreaza cu 50% din taxa datorata la fond si de principiu da, avocata va va cere un nou onorariu.
Daca sunteti nemultumita de avocata sigur ca o puteti schimba.
Asteptati insa hotararea, numai pentru ca s-a desfacut casatoria din culpa comuna nu cred ca are rost sa atacati hotararea cata vreme celelalte dispozitii va convin (incredintarea minorelor, pensia de intretinere, etc)
alegerea insa, sigur, va apartine.
calea de atac se timbreaza cu 50% din taxa datorata la fond si de principiu da, avocata va va cere un nou onorariu.
Daca sunteti nemultumita de avocata sigur ca o puteti schimba.
Asteptati insa hotararea, numai pentru ca s-a desfacut casatoria din culpa comuna nu cred ca are rost sa atacati hotararea cata vreme celelalte dispozitii va convin (incredintarea minorelor, pensia de intretinere, etc)
alegerea insa, sigur, va apartine.
La fel cum zicea attorney , vina sotilor , constatata in hotararea de divort , nu are nici un efect asupra partajului.
Aceasta deoarece partajul are un cu totul alt obiect , anume stabilirea cotei de contributie a sotilor la dobandirea bunurilor comune ale familiei , si care se stabilesc in functie de veniturile si munca prestata in gospodarie a sotilor.
Avocatul il puteti schimba ORICAND sunteti nemultumita de prestatia acestuia.
Cat despre oportunitatea atacarii cu apel...am indoieli , avnd in vedere solutiile favorabile DVs.
Aceasta deoarece partajul are un cu totul alt obiect , anume stabilirea cotei de contributie a sotilor la dobandirea bunurilor comune ale familiei , si care se stabilesc in functie de veniturile si munca prestata in gospodarie a sotilor.
Avocatul il puteti schimba ORICAND sunteti nemultumita de prestatia acestuia.
Cat despre oportunitatea atacarii cu apel...am indoieli , avnd in vedere solutiile favorabile DVs.
multumiri
multumesc tututror pentru raspunsuri
am primit hotararea:fetele mi-au fost lasate mie,cu pensie alim 1/3 din sal lui
divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti dar a fost obligat la plata a jumatate din chelt de judecata facute de mine!
el nu a cerut chletuieli de judecata,deorece mi s-a laudat ca avocatul fiindu-i prieten nu i-a cerut bani!
asa dupa cum mi-ati explicat nu voi mai face recurs!
am primit hotararea:fetele mi-au fost lasate mie,cu pensie alim 1/3 din sal lui
divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti dar a fost obligat la plata a jumatate din chelt de judecata facute de mine!
el nu a cerut chletuieli de judecata,deorece mi s-a laudat ca avocatul fiindu-i prieten nu i-a cerut bani!
asa dupa cum mi-ati explicat nu voi mai face recurs!