Pentru cei din jud Alba

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
pacino

Pentru cei din jud Alba

Post by pacino » 20 Mar 2007, 16:03

Nu vreau sa para ca o constituire a unui fan club, dar am o propunere pt cei din jud Alba care se pregatesc pt Examenul de admitere la Inm din anul acesta. Propunerea consta in a ne intalni o data pe luna cu materialele pe care le avem fiecare si a incerca sa rezolvam impreuna nelamuririle care pot aparea pe parcurs. Consider ca doar prin confruntarea ideiilor se pot rezolva anumite aspecte.

catalinna

Post by catalinna » 23 Mar 2007, 15:23

eu subscriu la fan club alba iulia ... poate gasim si-un sponsor ... deh, pt cafele, lecitina, distonocalm... :-P

gavril

Post by gavril » 23 Mar 2007, 17:51

distonocalmul se da numai pe baza de prescriptie medicala ... dar ma indur eu de voi si sponsorizez clubul cu calmante. :)

pacino

Post by pacino » 23 Mar 2007, 22:46

Nu cred ca este nevoie nici de lecitina, nici de distonocalm. Problemele pot fi rezolvate prin confruntare de idei, multa munca si renuntare la multe palceri ale vietii.

gavril

Post by gavril » 23 Mar 2007, 22:49

adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ? :grin:

corect

Post by corect » 24 Mar 2007, 06:15

Gavril wrote:adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ? :grin:
...SI LA DISTONOCALME! :-P

Sau nu? :?

pacino

Post by pacino » 24 Mar 2007, 17:03

Daca orgiile sexuale sunt numai saptamanale, nu, nu trebuie sa renunti, dar daca sunt zilnice da. Despre distonocalm, numai daca este neaparata nevoie, dar nu cred ca este cazul.

Samurai

Post by Samurai » 24 Mar 2007, 20:21

Gavril wrote:adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ? :grin:
Cum sa renuntzi la asa ceva mey? Le pui pe fiecare sa-tzi ceteasca de prin coduri. Sper sa stie macar sa ceteasca. Asa imbini utilul cu placutul. :evil:

mariuca

Post by mariuca » 25 Mar 2007, 09:34

ahahahahhahahahhahaaaha.....iaca ...unde-s doi puterea creste!

Post Reply