INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
pacino
Nu vreau sa para ca o constituire a unui fan club, dar am o propunere pt cei din jud Alba care se pregatesc pt Examenul de admitere la Inm din anul acesta. Propunerea consta in a ne intalni o data pe luna cu materialele pe care le avem fiecare si a incerca sa rezolvam impreuna nelamuririle care pot aparea pe parcurs. Consider ca doar prin confruntarea ideiilor se pot rezolva anumite aspecte.
-
catalinna
eu subscriu la fan club alba iulia ... poate gasim si-un sponsor ... deh, pt cafele, lecitina, distonocalm...

-
gavril
distonocalmul se da numai pe baza de prescriptie medicala ... dar ma indur eu de voi si sponsorizez clubul cu calmante. :)
-
pacino
Nu cred ca este nevoie nici de lecitina, nici de distonocalm. Problemele pot fi rezolvate prin confruntare de idei, multa munca si renuntare la multe palceri ale vietii.
-
gavril
adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ?

-
corect
Gavril wrote:adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ?

...SI LA DISTONOCALME!
Sau nu? :?
-
pacino
Daca orgiile sexuale sunt numai saptamanale, nu, nu trebuie sa renunti, dar daca sunt zilnice da. Despre distonocalm, numai daca este neaparata nevoie, dar nu cred ca este cazul.
-
Samurai
Gavril wrote:adica trebuie sa renunt la orgiile mele sexuale... saptamanale ?

Cum sa renuntzi la asa ceva mey? Le pui pe fiecare sa-tzi ceteasca de prin coduri. Sper sa stie macar sa ceteasca. Asa imbini utilul cu placutul.

-
mariuca
ahahahahhahahahhahaaaha.....iaca ...unde-s doi puterea creste!